Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (60)

plakát

Mizerové (1995) 

´´Bad Boys, Bad Boys, Whatcha gonna do, whatcha gonna do. When they come for you´´ Jedna z věcí, která mě přiměla film je pokračování Mizerové navždy, které se mi líbilo rozhodně víc než tento 1.díl. Neříkám, že se film nepovedl jen jsem od této kultovky čekal o trochu víc napětí. (Moji kritiku filmu pravděpodobně podpořilo to, že jsem u filmu usnul - nebylo to z nudy :D). Will Smith a Martin Lawrence se jako hlavní hrdinové povedli myslím, že tohle Bay odhadl výborně. Pokud jde o akci tak místy je to o ničem. Snad nejlepší části filmu byl začátek, zpěv Smithse a Lawrence a konec. Samozřejmě že mě soundtrack nadchnul. Suma sumárum 3/5.

plakát

Stoupenci zla (2013) (seriál) 

70% hodnocení ČSFD?? Jako fakt? Takovýhle seriál si zaslouží minimálně 80%. 1.série - Joe Carroll utekl z cely smrti a jediný, kdo ho může zastavit je Ryan Hardy a jeho FBI tým - série má zápal, napětí, akci a zvratové scény - 5 hvězd. 2.série - Joe Carroll je mrtvý, ale jeho odkaz stále žije - dva magoři v metru napadnou cestující s maskou Joea. 5 hvězd. 3.série - Vypadalo to ze začátku bledě, ale od toho 8./9.dílu se to rozjelo - 5 hvězd (za 2. polovinu série - za 1.polovinu jen 4.5 hvězd).

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

Bacha SPOILERY!!! Prvních pět dílu je doslova dech beroucí, napínavé a skutečně s hororovou atmosférou. Každý díl potvrzuje jak AHS je skvělž hororový seriál. Od 6.dílu (Kapitola šestá) jsem byl s hodnocením na vážkách, jelikož tu skvělou hororovou atmosféru narušil nápad, že se tam vrátí - jak herci tak skuteční lidé co ten masakr zažili. Stačilo ale posledních 5-10 minut 6.kapitoly a mělo to znovu ten zápal jak prvních pět epizod. Abych to shrnul tak série Roanoke je zatím mojí nejoblíbenější. 5 hvězd.

plakát

Krajní meze (1995) (seriál) 

Jeden z nejlepších sci-fi seriálu sice se některé díly nepovedly, ale ty které se povedly stojí za to. Úvodní intro namluvené Radovanem Lukavským je opravu úchvatné. Jak je řečeno... ´´poznáte bázeň a mystérium dosahující z nejzazších hlubin vědomí až po Krajní meze´´.

plakát

Tři veteráni (1983) 

Tuto pohádku již od dětství mám rád. Naprosto perfektně natočené a ještě lepší herecké výkony. Vždy když to v TV dávají tak se z nostalgie podívám.

plakát

Skleněný (2019) 

Poté co jsem v červenci 2018 viděl Rozpolcený a kdysi také i Vyvoleného jsem se od prvního traileru těšil na pokračování s názvem Skleněný, ale vůbec mě to nenatchlo jako předešlý díl. Herci sice podávají úžasný výkon, ale prostě tento díl se jaksi nepovedl. Velké zklamání a 3 hvězdy je hodnocení akorát.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

1.série - Sakra lidi tohle je naprosto boží, který borec tohlecto vymyslel tohle je nářez. 2.série - pokračujeme v té skvělé jízdě. Žlutooký démon musí zemřít. 3.série - Dean se upsal démonu, vrátil Sama zpět, Sam, démonka udělají vše proto, aby to přežil 4.série - Castiell!!! Máme tu posilu z nebe. Sam je závislý na démonské krvi a pořádně zatopí Lilith. 5.série - Takže je tu 3.bratr a jen prsteny otevřou vstup do pekla, jak složité by bylo je najít? 6.série - Sammy je už rok v pekle, ale démoni na tomto světě stále jsou, ale co budeme dělat, když se Dean vzdal lovení? 7.série - Castiel převzal vládu v nebi, ale jsou ti Leviatani a Sam se nemůže zbavit ďábla v jeho hlavě. Shrnutí: CARRY ON MY WAYWARD SON! Lovci duchů jsou kult a tak to bude a má být.

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

Tento krimi seriál v hlavní roli s Jamesem Spider se opravdu povedl. Humor, krimi, drama to vše seriál obsahuje.

plakát

Fargo (1996) 

Komické gegy, vtipně zpracovaný příběh podle skutečné události. Bratři Coenové si dali záležet, aby tento film dostali na příčku nejlepší filmy minulého století.

plakát

Útěk z vězení - Vzkříšení (2017) (série) 

Naši oblíbení hrdinové se vrací v nové sérii s podtitulem Vzkříšení, ale tentokrát nejsme v rodné zemi, ale na Arabském poloostrově ve státě Jemen ve věznici Ogygia v San´á. Přestřelky, úniky, hončiky to vše musíte udělat, aby jste utekli. Série nabitá akcí a nečekaných zvratů.