Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Komedie

Obsahy (3 571)

Šógun - Sen o snu

Šógun - Sen o snu (2024) (epizoda)

Příběh se uzavírá. Všichni se vzpamatovávají z událostí z Osaky. Toranga završí Nachové nebe, Jabušige dostane, co si zasloužil, Blackthorne opravuje svou loď.

Šógun - Nachové nebe

Šógun - Nachové nebe (2024) (epizoda)

Mariko a její družina (včetně Jabušigeho a Blackthornea) se jménem Toranagy jdou do Osaky vzdát Radě starších.

Šógun - Propast života

Šógun - Propast života (2024) (epizoda)

Toranga spolu se svou družinou míří od Osaky vzdát se. Všichni si myslí, že to je čiré bláznovství. Toranga, který nechce nadále prolévat krev a sužuje ho nemoc, nevidí jiné řešení. Blackthorne se setkává s členy jeho bývalé posádky.

Šógun - Než vyhasne tyčinka

Šógun - Než vyhasne tyčinka (2024) (epizoda)

Toranga hodlá spustit Nachové nebe. Požádá tedy o pomoc svého bratra Saekiho. Buntaro (manžel Mariko) chce zabít Blackthornea kvůli jeho údajnému poměru s Mariko.

Šógun - Dámy vrbového světa

Šógun - Dámy vrbového světa (2024) (epizoda)

Mariko bere Blackthornea na žádost Toranagy do luxusního podniku, aby přišel na jiné myšlenky a uvolnil se. Ishido Kazunari posiluje svůj vliv v Ósace a neváhá zaútočit na své oponenty. Dozvíme se něco z minulosti Mariko. Toranga přemýšlí, zda spustí svůj plán.

Banshee - Season 1

Banshee - Season 1 (2013) (série)

Před 15 lety okradli Lucas a Carrie obávaného mafiána Rabitta. Dnes se Lucas konečně dostal z basy ven. Podařilo se mu utéct do malého města Banshee. Shodou okolností je ve městě zastřelen nově nastupující šerif. Lucas tak přijme jeho identitu stává se novým šerifem. K tomu je ve městě i Carrie, plus mu za zády funí Rabitt, prahnoucí po jejich smrti.

My z Kačerova - Dr. Jekyll a pan Kačer

My z Kačerova - Dr. Jekyll a pan Kačer (1987) (epizoda)

Na aukci starých předmětů získá strýček Skrblík starý plášť s kloboukem a voňavku s neznámým obsahem. Když si stříkne voňavku na sebe, má tendenci rozdávat své drahocenné peníze. Synovci chtějí strýčkovi pomoci, ale marně. Tajemný cizinec voňavku ukradne, aby ji využil k obírání lidí. Aby ho synovci zastavili, musí se spojit se světoznámým detektivem Jonesem...

Temný případ - Now Am Found

Temný případ - Now Am Found (2019) (epizoda)

V roce 2015 se případ konečně uzavírá. Všechno směřuje k jednookém černochovi. Wayne a Roland jdou za ním zjistit, co se tehdy opravdu stalo. Dozví se po tom všem pravdu?

Temný případ - The Final Country

Temný případ - The Final Country (2019) (epizoda)

Wayne s Rolandem toho mají dost. Mají za to, že v tom celém má prsty Harris James. I když nemají důkazy, pořádně si ho podají. Amelie získá důležitou fotografii.

Temný případ - Hunters in the Dark

Temný případ - Hunters in the Dark (2019) (epizoda)

Deset let po událostech z listopadu 1980 se případ znovuotevřel. Roland se s Waynem setkají s Danem O'Brienem (bratranec Lucy – matky pohřešovaných dětí). Ten má prý informace o Julii. Něco řekne, ale jen za 7 tisíc amerických dolarů.

Temný případ - If You Have Ghosts

Temný případ - If You Have Ghosts (2019) (epizoda)

Po přestřelce jsou v domě Woodarda nalezeny věci pohřešovaných dětí. Jenže Wayneovi se to celé nezdá. Tom (otec pohřešovaných dětí) si vyslechne vzkaz od Julie, která tvrdí, že Tom není její otec.

Temný případ - The Hour and the Day

Temný případ - The Hour and the Day (2019) (epizoda)

Wayne a Roland se dozví, že se zmizením dětí má údajně něco společného nějaký černoch s jedním špatným okem. Woodard (místní podivín) se přes zákaz místních přiblíží k jednomu z místních dětí.

Temný případ - The Big Never

Temný případ - The Big Never (2019) (epizoda)

Policie hledá toho, kdo rodině zmizelých dětí poslal vzkaz. Wayne najde v pokoji dětí kousky papíru s cizím rukopisem.

Temný případ - Kiss Tomorrow Goodbye

Temný případ - Kiss Tomorrow Goodbye (2019) (epizoda)

Detektivové vyslechnou několik podezřelých spojených se zmizením dětí. Policie se pokusí vraha najít pomocí toho, že vědí kudy Julie (jeden ze sourozenců) během halloweenské koledy chodila. Wayne se sbližuje s Amelií, místní učitelkou.

Temný případ - The Great War and Modern Memory

Temný případ - The Great War and Modern Memory (2019) (epizoda)

7. listopadu 1980 se na maloměstě ztratily dvě děti. Měly být do šesti doma, ale už se neukázaly. K jejich nalezení jsou povoláni detektivové Wayne Hays a Roland West. Začínají tak složité vyšetřování, kde je málo stop a žádný podezřelý.

Temný případ - Konečná stanice

Temný případ - Konečná stanice (2015) (epizoda)

Ray a Ani mají konečně vraha Caspera. Jenže nejsou jediní, kdo ho vypátrali. Frank završuje svůj plán pomsty. Poteče krev na obou frontách, ale kdo se z toho dostane a kdo padne?

Temný případ - Černé mapy a pokoje v motelu

Temný případ - Černé mapy a pokoje v motelu (2015) (epizoda)

Frank má ve svých řadách krysu. Ray se dozvídá, že jsou spolu s Paulem a Ani na vyšetřování sami. Aby mohli pokračovat, musí se vzdát svých současných životů a odjet pryč.

Temný případ - Kostel v troskách

Temný případ - Kostel v troskách (2015) (epizoda)

Trio (Paul, Ani a Ray) se znovu spojuje kvůli nevyřešené vraždě Caspera. Ani se dozvídá, že žena, která měla důležité informace o Casperovi, zmizela. Podle Atheny (Aniina sestra) by pohřešovaná měla být na jednom soukromém večírku. Ani se tam inkognito vydává. K Rayovi se se dostane, že ten, kdo znásilnil jeho ženu, ještě dýchá. Frank se musí vypořádat s Mexičany...

Temný případ - Jiné životy

Temný případ - Jiné životy (2015) (epizoda)

S jednotkou je ámen. Casperova smrt už se nadále neřeší. Dva měsíce od té osudné přestřelky Ani skončila na důkazním. Ray se změnil kvůli tomu, aby se mohl nadále vídat se synem. Navíc odešel od policie a vzal práci pro Franka. Paul je detektiv a řeší, jak začít nový život s jeho těhotnou přítelkyní. Peníze by bodly, kdyby z jeho domu nezmizely.

Temný případ - Všechno k zemi

Temný případ - Všechno k zemi (2015) (epizoda)

Ani se dozvídá, že na ní na okrsku bylo podána stížnost kvůli nevhodnému sexuálnímu obtěžování. Paul prožívá nejhorší den v životě a dozvídá se, že jeho přítelkyně je těhotná. Naštěstí se jim podaří najít důležitá osoba v případu Caspera. Frank chodí za kým může, aby obnovil kýžený vliv.

Reklama