Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Polda - Hřebík v srdci (2020) (epizoda) 

Co je ? Co tam čumíte ? Nemáte bejt v práci ? Dobrá hláška (upoutávka) na další díl.

plakát

Mrazivý lov (2019) 

Všechno špatně a všichni špatní. Když se rádoby veteránka propadla nesmyslně ledem, stáhla tam i hodnocení Kanadského akčního thrilleru. Vlk ji měl sežrat a já se nemusel trápit nad tou hrůzou.

plakát

21 mostů (2019) 

Jednoduché i předvídatelné, ale přesto dobré.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Rambo řešil mexikány v tunelech a já měl větší starost o smažení vepřových řízků. Hodnotím takto, předkrm (trailer) za 2, hlavní chod (film) za 2. Řízky za 5 hvězdiček.

plakát

Specialisté - Zanzibar (2019) (epizoda) odpad!

Kdybych hodnotil jako parodie na krimi, dávám 5 hvězdiček.

plakát

V zajetí sněhu (2017) 

Vlci asi přežraný nebo líný pronásledovat snadnou kořist. Feťáky nemám rád a ještě když z nich dělají hrdiny, že dokázali přestat. Jinak dávám 3 hvězdy za skutečný příběh a před jeho vůli přežít. Rada od Luboše," Všechny fetky nahnat do hluboké zmrzlé divočiny s hladovýmí vlky. Ovšem, bez záchranné akce.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Komedie, na Brutusu 20 lidí a 4 mobilní WC. Strašně ubohá vesnická zábava. Když něco nevím tak se zeptám ( Luboši,"máme problém",Luboši," potřebujem pomoc",Luboši, je to správně?", a Luboš pomůže.

plakát

Gangster, policajt a ďábel (2019) 

Kdyby se ten detektiv netlemil jako psychouš, tak by to šlo. S dobrým dabingem (nebo drsnějším poldou) možná na 3 hvězdy.

plakát

Ničitelka (2018) 

Nějakej bezďák nebo fetka ukáže odznak od vietnamce, zakříčí "Policista mimo službu". Tohle by nevymysleli ani naši serialový SPECIALISTÉ .

plakát

Bajkeři (2017) 

Moje první slova, když se objevil pan Matonoha a Suchánek, " To si dělají prdel..? ". Tak to bylo poprvé, když jsem se zasmál. A po druhé a na posled, po příjezdu spacialisty kombajnisty ( Štáfek ), hrozná prdča a sranda...