Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

Asi jsem byl nějak špatně naladěnej, ale nedokoukal jsem to. To asi vypovídá za vše. Ale určitě to zas takovej odpad není ;).

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Jednička dobrý. Dvojka bohužel trpí klasickým syndromem většiny sequelů. Postavy už se moc nemají kam vyvíjet (až na hlavního hrdinu), ale tak nějak už mi ten namíchanej koktejl nechutnal tak dobře, jako v jedničce. Za mě pod 50%, takže 3 hvzdy s odřenejma ušima.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Za mě dobrý. Po dlouhý době film, u kterého jsme se doma smáli oba dva - žena i já. Povedený gagy, vtipné situace. Konec je trochu zbytečně kostrbatý a až moc předvídatelný. Za to sundavám jednu hvězdu. Za mě nakonec 85%.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

O 26 let mladší The untouchables. Stačí? Já jsem se ale bavil...stejně, jako když se dívám po x-té na Neuplatný. A Josh Brolin v roli drsňáka taky spokojenost.

plakát

Top Gear: Patagonský speciál (2014) (pořad) 

Standardně bych dal tři hvězdy, ale za ten úprk na konci, za kamenování od místních a za to, že to všechno Top Gearští dali do éteru - tak přidávám jednu hvězdu navíc ;). Hlavně, že to přežili a můžou nás bavit dál...

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Za mě dobrej příklad toho, proč je na škodu, že do světa filmu vstoupily digitální triky a technologie. Laciné triky, laciné použití zadní projekce. Škoda. Potenciál to určitě mělo a na druhym dílu Kapitána Ameriky je vidět, že když se chce, tak se to nechá zpracovat i kvalitně. Nicméně pro mě to prostě na víc jak na dvě hvězdy není (možná i díky tomu, že jsem to viděl až po shlédnutí Kapitána Americy 2, Avangers nebo Iron Mana).

plakát

Ve službách legie (1998) 

Balkánská válka, rok 1993, bez příkras i bez ubírání na autenticitě. Trochu jsem se na začátku přemlouval, abych u toho vydržel, ale ve finále spokojenost. Hodnocení 65%.

plakát

Warrior (2011) 

Jedna jediná skvrna a to je konec filmu s vykloubeným ramenem. Za to jde bohužel jedna hvězda dolů. Jinak výbornej filmovej zážitek...i pro milovníka zápasů MMA.

plakát

Pinocchiova dobrodružství (1996) 

Mě osobně se hrané zpracování klasické pohádky moc líbilo. Jen bych to neviděl jako pořad pro malé děti a označil bych to jako 15+ (chvílemi může být pro nejmenší diváky trochu strašidelné). Jako plus beru to, že se zčásti natáčelo i v ČR. A mimochodem, Pinocchiovi to tam moc sluší ;o))).

plakát

Zmizelá (2014) 

Už dlouho jsem neodcházel z kina s takovým tím pocitem: "JO! Tenhle film stál vážně za to!". David Fincher se zkrátka trefil do černého a i přesto, že mi přijde, že Ben Affleck občas přehrává, tak Rosamund Pike naprosto famózní až mi z ní běhal mráz po zádech. Scénář a kamera na jedničku, ale nad to všechno bych ještě stavěl hudbu, bez které by byl film poloviční. Za mě jednička z hvězdičkou.