Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (52)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Totálně infantilní. Dětský herci neuměj hrát, dospělý herci neuměj hrát, dialogy píšou nejspíš taky děti. Místama je to úplně debilní. Humor level Kohák. Nechápu, jak by si tohle dospělej člověk mohl užít v nezměněnym stavu vědomí. Je to taková lobotomie, co vypadá docela hezky.

plakát

Napoleon (2023) 

70% (3 hvězdy jsou málo, 4 zase moc...)

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Na moderní pohádky pro dospělý moc nejsem, ale tohle je skvěle napsaný i udělaný. Tentokrát trochu vážnější, ale to vůbec nevadí. Soundtrack je opět totálně boží. Shrnutí: s hudbou je všechno lepší, kamarádi jsou všechno, 90ky byli skvělý, vážnější nota není vždycky špatně. Tady bylo skoro všechno dobře. Odporúčám viděť.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Kdyby to nemělo ženskou hrdinku, ale mužského hrdinu, bylo by to o týpkovi s nadáním pro chlast, kterej zdědil po svym fotrovi. Když jeho nadání objeví v sirotčinci tamní údržbář, kterýho ve sklepě náš hrdina přechlastá už jako dítě, zorganizuje hromadnou pitku na místní univerzitě, kde v simultánnim chlastacim klání poráží jednoho pijáka za druhym. Když přechlastá všechny v okrese a začne se o něm psát v Notor review, zamíří se svym novym adoptivnim tátou, kterej pořád hraje šachy do světa a začíná jeho profesionální chlastací kariéra, která samozřejmě vyústí v ultimátní alkobitvu s největšim notorem všech dob, ruskou chlastací legendou Lihoborgovem.

plakát

Kominského metoda (2018) (seriál) 

Je to jako kdyby CALIFORNICATION mělo dítě s AFTER LIFE :) Skvělý.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Star Wars mám fakt hodně rád, ale zase nejsem žádnej "STARWARSEXUÁL", kterýmu se postaví po prvních 5-ti tónech Imperial Marche (což bude odhadem tak polovina lidí hodnotících tenhle film). To, že Stormtroopeři neuměj mířit a že všechny měsíce a planety maj stejnou gravitaci i atmosféru jako Země, že sou ve vakuu vesmíru slyšet zvuky bitvy...to je prostě Star Wars a počítá se s tim :) S čim sem ale nepočítal bylo, že hlavní hrdinové budou jak z nějakýho B-čkovýho horroru - strašně jednoduchý, nudný, debilní, nezajímavý a vlastně skoro vůbec nijaký - a že budu už tak hodinu před koncem doufat v jejich brzkej zánik (až na K-2SO, ten byl jedinej dobrej)... vzkříšenej CGI Tarkin bije do očí a vypadá jak z nějaký počítačový hry...pár vesmírnejch lodí snad vyrobili z krabic půl hodiny před uzávěrkou...závěr alá Drtivý dopad... Jediný pozitivum je, že po tom, co všichni kladný hrdinové (spoiler) umřou, se už na ně nebudu muset nikdy koukat... Luxusně zabalená vata a navoněná nuda..."the force is not with this one".

plakát

menZONE (2012) (pořad) 

Dávám 5 hvězd abych vyvážil ty nesmyslný odpady hned po prvnim dílu :) 1) byly tam kozy a za 2) je to celkem prdel...aktualizace cca po půl roce...kozy už dlouho nebyly - srážim na 3 hvězdy...aktualizace po...dlouhý době: Zpětně sem nasranej že sem promrhal čas u takový píčoviny a chci ho zpátky. A kozy jsou všude na netu!

plakát

Barbar Conan (2011) 

Začátek skvělej, pak vlažnější a ke konci už totální blbost a slátanina - něco mezi princem z persie, syndybádem, pánem prstenů, star wars (hlavní evil bitch), mumií, dračim doupětem a králem škorpionem? Jediná společná věc s "Conanem" byl asi počet slov hlavního hrdiny :)

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) odpad!

Další umělá "senzace" (přijde mi, že každej rok jsou asi 3 takový soutěže) užijte si svůj denní příděl televizního faknšitu...