Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Tvá neznámá (2021) 

53%? Upřímně nechápu hodnocení tohoto filmu. Zvažuju, jestli film nedám mezi mé nejoblíbenější. Upřímně mě zasáhla romantická část(a to jí většinou tolik nemusím) a hlavně část o plnění snu. Protože v tomhle má problém doslova většina populace. U tohoto filmu si člověk zapřemýšlí, co ho vlastně naplňuje a ještě ho to inspiruje. Dokonce jsem během filmu vymyslel sám něco kreativního. A navíc ukazuje problémy dnešní doby a jak je překonat. Ano, není to moc reálné, ale je to romantický film, to od něj neočekávám. Ukazuje to, že život lidí zavede stezkami, které vypadají velice nepravděpodobně. Ta nereálnost je na tom právě krásná. Dávám 100%.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Prostě jsem nebyl cílovka, docela fajn, ale moc idylické, takže mírný podprůměr.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Musím říct, že film mi vyvolal moje pubertální komplexy. Jen teda to dopadlo dobře no. Ale byla to sranda, tak 4* si zaslouží.

plakát

Chata v horách (2012) 

Neskutečně trapný film s nevyužitým potenciálem. Postavy stály za nic(nebyl důvod si je oblíbit). Na ty staré Bohy bylo celou doby navazováno, ale byly vysvětlené, jako jsem čekal už od začátku. A celkově to bylo dost předvídatelné. Taky ta rádoby tajná společnost byla zpracována, jak by to napadlo úplně každého. Upřímně chvíli jsem si myslel, že to je jen parodie...Ale efekty byly dobrý a vtipy docela taky, to je tak všechno. Ale zdálo se, že se ti tvůrci už ani nesnažili... 2/10, kvůli potenciálu a efektům.

plakát

#martyisdead (2019) (seriál) 

Skvělý počin hlavně na poměry Česka. Měl jsem z toho husí kůži, mnohem více, než z např. V sítí. Moc rád bych dal plný počet, ale dokonalé to nebylo. Ale rozhodně doporučuji, především, když se chcete seznámit s tématem.

plakát

Neviditelný (2020) 

Skvělý film a moc rád bych dal 4*, ale to, že poráží tolik policajtů není moc reálné. Pořád to je člověk. 1.polovina byla vynikající, druhá byla už o dost slabší. Silnější 3*

plakát

The Encounter (2010) 

Jako na mé cestě k poznání Boha přes křestanské víry asi nemůžou být jen vynikající filmy(jako God is not dead), ale i celkem nudné jen s pár informacemi, a to je přesně tenhle. Nedokážu se soustředit na to, co se tam děje. Pár zajímavých odpovědí na ateistické odpovědi mi velice pomohli ve vzrůstu a pár věcí mě taky opět zaujalo. Bohužel však to není zábavný film, je to nudný film se skvělou pointou a myšlenkami. 30% - 2*

plakát

Černé zrcadlo - Patnáct milionů meritů (2011) (epizoda) 

Něco takového se bohužel blíží...moderní dobrovolné vězení, kdy věznitelem je pýcha a vzrušení a všechno je umělé, připomíná vám to něco? Ano správně. Náš svět je prohnilý, ale má stále naději, narozdíl od tohoto. Vážně jsem se nad nějakým seriálem tolik nezamyslel, a to je teprve druhý díl!

plakát

Černé zrcadlo - Národní hymna (2011) (epizoda) 

To vyvolalo opravdu dost emocí...znechucení, napětí a smutek z toho, že by to teoreticky mohlo být pravé. Pokud budou ostatní díly podobné...tak si tento seriál rozhodně budu pamatovat...

plakát

Doctor Who - The Daleks: The Dead Planet (1963) (epizoda) 

Viděl jsem v originále a ne vše jsem rozuměl, takže to možná ovlivnilo mé hodnocení, ale epizoda ušla. Někdy byla celkem nudná, ale na tu dobu zajímavá a konec byl nečekaný. Za mě 6/10.