Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (162)

Jabariya Jodi

Jabariya Jodi (2019)

Co začalo jako dětská láska, pokračuje v dospělosti, když se po letech odloučení opět sejdou Babli (Parineeti Chopra) a Abhay (Sidharth Malhotra). Z Babli vyrostla rázná dívka s vlastními názory, takže se její otec Duniya Lal Yadav (Sanjay Mishra) bojí, že svéhlavou dceru nikdy neprovdá. Abhay jde naopak ve stopách svého otce Hukuna Deva Singha (Jaaved Jaaferi) a pokračuje v rodinném byznysu, kterým je organizování svateb z donucení, kdy násilím přinutí ženicha k rychlé svatbě, při které nemá nárok na žádné věno. Babli i Abhay tak získali odlišné názory na lásku a na manželství, proto, i když se mají rádi, nebude jejich cesta za společným štěstím jednoduchá.

Nudes

Nudes (2019) (seriál)

Dospívající Ada (Anna Storeng Frøseth) se cítí nejistá. Žije jen s matkou a nemají moc peněz, navíc si myslí, že se jí nejlepší kamarádka začíná vzdalovat. Zprvu z legrace se přihlásí do seznamovací aplikace a začne si psát se sympatickým klukem. Jeho dvoření jí dodává sebevědomí. Skutečně ale ví, s kým si píše? Sofia (Lena Reinhardtsen) se na večírku sblíží se spolužákem, který se jí už nějakou dobu líbí. Co se ale stane, když někdo zveřejní video z chvilek, které měly zůstat jen v soukromí? Ambiciózní Viktor (Tord Kinge) je vůdce třídy i party svých spolužáků a je všeobecně oblíbený. Proč mu najednou volá policie a dokonce mu hrozí vězení? Tři krátké příběhy spojuje motiv neuváženého sdílení intimních fotek i videí a taky zrazené důvěry.

Shubh Mangal Saavdhan

Shubh Mangal Saavdhan (2017)

Nesmělý Mudit (Ayushmann Khurrana) a rázná Sugandha (Bhumi Pednekar) po sobě pokukují na tržišti. Pak věci vezmou rychlý spád a mladý pár, který se téměř nezná, směřuje za podpory početných příbuzných ke svatbě. Ještě než k ní dojde, chtějí si Mudit a Sugandha vyzkoušet svatební noc nanečisto. Tam však dojde k zádrhelu. Přestože jsou si budoucí manželé sympatičtí, Mudit nedokáže naplnit očekávanou roli ženicha. O jeho malém problému se brzy dozví rozvětvená rodina i přátelé a všichni mají potřebu intimní záležitost řešit a radit mu. Přestože Sugandha stále stojí na jeho straně, má před sebou Mudit těžký úkol, který musí zvládnou sám. Nejde jen o jeho fyzické obtíže, musí se především umět prosadit proti všem příbuzným a jejich radám.

Ta Ra Rum Pum

Ta Ra Rum Pum (2007)

Automobilový závodník Rajveer (Saif Ali Khan) a studentka hry na klavír Radhika (Rani Mukerji) se do sebe v New Yorku zamilují, brzy se vezmou, mají rodinu, žijí v krásném domě a Rajveer zvaný RV vyhrává jeden závod za druhým. Život je perfektní až do osudné nehody, po které nemůže RV rok závodit. Když se vrátí na okruh, zjistí, že ztratil kuráž a tím i rychlost. Jeho stáj s ním rozváže smlouvu a žádná další ho nechce najmout. Lehkomyslný RV, který vždy vše utratil, je bez peněz. Musí se přestěhovat do nuzného bytu v nebezpečné čtvrti a on i jeho rodina čelí těžkostem, které s sebou chudoba přináší.

Chamatkar

Chamatkar (1992)

Sunder Srivastava (Shahrukh Khan) učí na vesnici děti a sní o tom, že jim jednou postaví školu, ale na to nemá peníze. Přítel mu nabídne velký výdělek, jenomže ho podvede. Sunder tak skončí v Bombaji zcela bez prostředků. Musí přenocovat na hřbitově, kde se mu zjeví duch bývalého zločince Marca (Naseeruddin Shah). Marco chtěl těsně před smrtí začít vést spořádaný život, jeho společníci ho však zákeřně zavraždili. Nyní Marco dostává druhou šanci, aby se Sunderovou pomocí napravil své hříchy a pomstil se.

Puli

Puli (2015)

Vesnici po léta sužují démoni s nadlidskou silou, takže se jim nikdo nemůže postavit v boji a vesničané jim musí platit vysoké daně. Když řeka přinese v košíku novorozeného chlapce, starosta se ho ujme jako vlastního syna. Chlapec Maru (Joseph Vijay) vyroste a stane se z něj silný muž. Dokáže se právě on postavit démonům, proradnému generálovi Jalatharanganovi (Sudeep) a čarodějnické královně Yavanaraani (Sridevi)?

Batti Gul Meter Chalu

Batti Gul Meter Chalu (2018)

Vztah mezi bezprostřední Lalitou (Shraddha Kapoor), prohnaným Sushilem (Shahid Kapoor) a seriózním Sundarem (Divyendu Sharma) funguje naprosto bezchybně. Všichni tři se dobře znají už od dětství. Pak se ale do přátelství přimíchá láska. A jako by to nestačilo, kromě zmatků s milostným trojúhelníkem ještě musí řešit problémy s neustálými výpadky proudu a předraženými účty za elektřinu, což dovede jednoho z přátel k bankrotu.

Blackmail

Blackmail (2018)

Dev Kaushal (Irrfan Khan) má sice mladou a pohlednou ženu Reenu (Kirti Kulhari), ale mezi manželi panuje odtažitost, a tak Dev tráví v práci spoustu hodin přesčas, aniž by musel. Jednou se na radu přítele rozhodne manželku překvapit brzkým příchodem a kyticí. Místo manželky je však překvapený on sám. Když nahlédne do ložnice, zjistí totiž, že v ní Reena není sama. Kdyby věděl, co vše tím způsobí, nejspíš by si Dev vybral jiný způsob pomsty než vydírání.

Love Aaj Kal

Love Aaj Kal (2020)

Trochu podivínský Veer (Kartik Aaryan) se hluboce zamiluje do Zoe (Sara Ali Khan), ale dívka dává přednost nezávazné zábavě a své kariéře. To se však změní, když ji o své první lásce začne vyprávět majitel kavárny Raghvendra Raj (Randeep Hooda), do které ona i Veer chodí. Zoe pochopí, že aby něco získala, musí i něco ztratit.

A Gentleman

A Gentleman (2017)

Gaurav (Sidharth Malhotra) žije v Miami spořádaný a poklidný život, právě si koupil dům a chce se usadit. Kavya (Jacqueline Fernandez) ho však považuje za tak spořádaného a nudného, že jeho nesmělou žádost o ruku utne hned v zárodku. Netuší, že Gaurav skrývá kromě tetování i hodně temnou minulost, která se zanedlouho připomene v podobě jeho někdejších kumpánů.

De De Pyaar De

De De Pyaar De (2019)

Na večírku v Londýně, kde se jeho kamarád loučí se svobodou, potká zajištěný a sebevědomý padesátník Aashish (Ajay Devgn) prostořekou Ayeshu (Rakul Preet Singh). Přestože je dívka téměř o polovinu mladší než on, přeskočí jiskra. Nejdříve nezávazně braný vztah se postupně změní v hlubší cit a Aashish chce dívku představit svým dvěma dospělým dětem a bývalé ženě Manju (Tabu), kteří žijí v Indii. Původní rodina ale příjezd otce, kterého dlouho neviděli, nijak nevítá, a tak zaskočený Aashish představí svoji mladou přítelkyni jako svou sekretářku.

Article 15

Article 15 (2019)

Mladý policejní důstojník Ayan Ranjan (Ayushmann Khurrana) je z trestu přidělený jako velitel do zapadlé vesnické oblasti. V kraji se stále přísně dodržuje kastovní systém a téměř všichni, včetně policejního sboru, to považují za neměnné. První větší případ, který začne Ayan řešit, je pohřešování tří mladých dívek. Zanedlouho se najdou těla dvou z nich oběšená na stromě uprostřed polí. Všichni chtějí případ co nejdříve uzavřít, protože dívky pocházely z nejnižší kasty. Ayan ale hodlá zjistit, co se doopravdy stalo, a tím narazí na pravidla kastovního systému, společenské předsudky i mocichtivost místních politiků.

Luka Chuppi

Luka Chuppi (2019)

Je lepší držet se indické tradice, kdy se manželé poznávají až po svatbě, nebo si vyzkoušet společné soužití ještě za svobodna? Reportér Guddu (Kartik Aaryan) a televizní stážistka Rashmi (Kriti Sanon) se rozhodnou pro druhou možnost. Co se ale stane, když se do věci vloží Gudduova tradičně smýšlející rodina a Rashmin otec Vishnu Trivedi (Vinay Pathak), politik zastupující ultrakonzervativní stranu?

Agent Vinod

Agent Vinod (2012)

Agent Vinod (Saif Ali Khan) je esem indické tajné služby. Umí dokonale splynout s nejvyšší společností a stejně tak i s podsvětím. Zná cizí jazyky i bojová umění. Tentokrát má za úkol vypátrat kufříkovou jadernou bombu, která se ocitla na černém trhu a hrozí, že ji do rukou dostanou teroristé. Při honbě za zbraní ho doprovází nevypočitatelná pákistánská dívka Iram Parveen Bilal (Kareena Kapoor), která tvrdí, že taky pracuje jako indická špionka.

Baazaar

Baazaar (2018)

Rizwan Ahmed (Rohan Vinod Mehra) je ambiciózní mladík bez konexí a prestižního vzdělání. Přes tento společenský handicap se chce prosadit jako burzovní makléř ve světě velkého byznysu. Aniž by měl kontakty nebo pracovní nabídku, odjede do Bombaje s jediným cílem: pracovat s jedním z nejdravějších obchodníků s akciemi Shakunem Kotharim (Saif Ali Khan). Velké peníze a důležité obchody se ale při pohledu z blízka ukážou jinak, než jak vypadají na obálkách časopisů.

Nawabzaade

Nawabzaade (2018)

Tři přátelé mají do kapsy pořádně hluboko. Karan (Raghav Juyal) vystudoval módní návrhářství, ale je rád, že si našel práci aspoň v zapadlém krejčovském obchůdku. Abhishek (Punit Pathak) je profesí animátor, ale živí ho výroba plakátů pro pochybná kina. Nevzdělaný Salim (Dharmesh Yelande) obchoduje s odpadky. Všichni touží po lásce, a když se do města přistěhuje s rodinou krásná Sheetal (Isha Rikhi), okamžitě se do ní zamilují. Začnou o dívčinu náklonnost soupeřit, což rozděluje jejich dosud pevné přátelské pouto. Jenomže půvabné Sheetal se nedá odolat, protože je dokonalá: krásná, milá, plachá a skromná.

Sui Dhaaga: Made in India

Sui Dhaaga: Made in India (2018)

Dědečkova krejčovská dílna před lety zkrachovala, stejně jako podniky ostatních drobných řemeslníků, a proto v rodině nechce nikdo o šití ani slyšet. Mladší syn Mauji (Varun Dhawan) má sice dobře placenou práci v obchodě se šicími stroji, ale šéf ho neustále ponižuje. Když je toho svědkem Maujiova manželka Mamta (Anushka Sharma), přiměje svého muže, aby dal výpověď a pokusil se uspět jako krejčí. Jenomže Mauji nemá šicí stroj ani dílnu, a tak jsou pro něj začátky samostatného podnikání těžké. Zvlášť, když je rodina proti a podporuje ho jen jeho žena.

Albela

Albela (2001)

Sonia (Aishwarya Rai Bachchan) žije se svým rakouským otcem v Rakousku, ale jednou se spontánně rozhodne letět do Indie, aby poznala vlast své dávno zemřelé matky. Potká upovídaného turistického průvodce Tonyho (Govinda), který se do bohaté krásky rázem zamiluje. Netuší, že její srdce už je zadané, stejně jako si nevšiml, že i pro něj už se dlouho trápí jedna dívka.

Zero

Zero (2018)

Bauua Singh (Shahrukh Khan) je sice malý vzrůstem, ale velký sebevědomím. Nelíbí se mu žádná dívka ze seznamky, až narazí na fotografii Aafie (Anushka Sharma), uznávané astronomky specializující se na výzkum Marsu. Když ale dívku vyhledá, je zklamaný, je totiž upoutána na vozík. Přesto, po počátečních neshodách, ji začne dobývat, což se mu podaří. Když příbuzní zjistí, jak daleko jejich vztah zašel, nutí ho ke svatbě. Bauua se ale nechce ženit, stále totiž sní o filmové hvězdě Babitě Kumari (Katrina Kaif), kterou potkal a ona ho z opileckého rozmaru políbila. Ještě před obřadem proto uteče, aby se vydal za slavnou herečkou, o níž je přesvědčený, že je jeho životní láskou. Obětuje kvůli ní hodně, nejenom svoji zázračnou schopnost shodit pouhým pohybem prstu hvězdy z oblohy. Dokáže znovu získat to, co vlastní vinou ztratil, a co za to bude muset zaplatit?

Paiyaa

Paiyaa (2010)

Lehkomyslného Shivu (Karthi) donutí jeho přátelé jít na pohovor, aby si konečně našel práci. Jenomže místo ní najde Shivu lásku. Neznámou krásku, která se mu vzápětí ztratí. Shodou okolností ale později dívku opět potká, a dokonce se stane jejím řidičem na dlouhé cestě do Bombaje, kde chce Charulatha (Tamannaah Bhatia) najít své příbuzné. Prchá totiž před vnucovaným sňatkem, Shivu zase honí zločinci, se kterými se střetl už před časem a oni s ním dosud mají nevyřízené účty.

Reklama