Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Obsahy (35)

Briarpatch - Butterscotch

Briarpatch - Butterscotch (2020) (epizoda)

Policista Gene odkrývá svou pravou tvář a chystá se k atentátu. Harold na přání Allegry špehuje wifi šerifky Raytek, která pokračuje ve své nové kampani na starostku. Allegra získává nové informace v domě Harolda, který je následně zastřelen. V závěru leží osud hlavní hrdinky v rukou Jakea Spiveyho a na jeho setkání se senátorem.

Briarpatch - Felicity

Briarpatch - Felicity (2020) (epizoda)

Allegra hodlá vyměnit pásku usvědčující senátora a Brattlea za vraha své sestry. Během setkání ovšem dochází k několika zvratům a vyjde na povrch i jméno druhého bombového útočníka.

Briarpatch - Game Theory and Mescaline

Briarpatch - Game Theory and Mescaline (2020) (epizoda)

Allegra s Jakem překonávají únosce a osvobozují se. Koná se dlouho očekávané setkání mezi Brattlem a senátorem, které však A.D. Singe dokázal nahrát. Když si Allegra poslechne záznam, rozhodně se všechny zúčastněné poslat ke dnu.

Briarpatch - Most Likely to Succeed

Briarpatch - Most Likely to Succeed (2020) (epizoda)

Jake se setkává se senátorem. Jednotlivé dílky puzzle do sebe začínají zapadat a Allegra už se celé věci dostává na kloub. Po dalším bombovém útoku je spolu s Jakem je unesena. Vrah Felicity je odhalen.

Briarpatch - The Most Sinful Mf-er Alive

Briarpatch - The Most Sinful Mf-er Alive (2020) (epizoda)

Sklad, ve kterém se skrývají uprchlíci, začne hořet. Allegra odhalí, že pašování financuje Spivey. Na něho byl v době výpadku proudu spáchán atentát, který je ovšem jen zástěrkou vytvořenou Brattlem, který tahá za mnohé nitky v San Bonifacio.

Briarpatch - Behind God's Back

Briarpatch - Behind God's Back (2020) (epizoda)

Allegra předává pásku se záznamem Haroldovi k rozšifrování. Další vodítko ji dovede do továrny, ve které byly drony. Zde naráží na zahalenou postavu, která uniká. Později se ukáže, že se jednalo o místního mladíka. Rozšifrovaná zpráva napovídá, že Felicity pracovala na zvláštním případu. Vyšetřování dovede Allegru do skladu, kde se nachází plno dětí a Lalo, o kterém si myslí, že je v zločinu zapleten

Briarpatch - Breadknife Weather

Briarpatch - Breadknife Weather (2020) (epizoda)

Koná se smuteční obřad Felicity, ze kterého Allegra pod vlivem emocí odchází předčasně. Před kostelem se setkává s Cyrusem, kterému říká o rozhovoru s Brattlem a o dronech. Při pohřbívání se Allegra namísto proslovu vzdaluje opodál, kde na ni čeká Floyd. Ten ji předává pásku ze štěnice z bytu Felicity a naposledy přesvědčuje, že je nevinný.

Briarpatch - Terrible, Shocking Things

Briarpatch - Terrible, Shocking Things (2020) (epizoda)

Na benefičním večírku pořádaným Jakem Spiveym se odhaluje více o kriminální činnosti a zmizelých zbraních v Sýrii, které sem přijela Allegra vyšetřovat. Spolu s právníkem Singem nachází byt své sestry a v něm souseda Harolda, který přišel odstranit napíchnutou štěnici. V závěru se potkává s Clydem Brattlem, který ji varuje před Spiveym a ukazuje jí armádu dronů.

Briarpatch - Snap, Crackle, Pop

Briarpatch - Snap, Crackle, Pop (2020) (epizoda)

Zatímco se Allegra snaží zjistit více o smrti své sestry, ukazuje se, že zde má úkol i jako zaměstnankyně senátu a snaží se tak vyšetřovat na dvou frontách. Ani na jedné se ale nedaří – jednak ji uprchne domnělý přítel její sestry a jednak ji neznámý lupič ukradne složku s citlivými informacemi.

Briarpatch - First Time in Saint Disgrace

Briarpatch - First Time in Saint Disgrace (2020) (epizoda)

Po explozi služebního auta Felicity Dill přijíždí do San Bonifacia její sestra, aby zjistila, kdo je vrah. Bombový útok je doprovázen mnoha tajemstvími, z místní ZOO bylo nedávno vypuštěno mnoho zvířat, místní obyvatelé jsou tajuplní a neříkají vše. Felicity žila patrně jiným životem, než jaký si její sestra představovala, o čemž ji chtěl přesvědčit náčelník místních detektivů předtím, než jeho auto také explodovalo.

Briarpatch

Briarpatch (2020) (seriál)

Jedná se o seriál na motivy stejnojmenného románu autora Rosse Thomase. Allegra Dill (Rosario Dawson), senátní vyšetřovatelka, se vrací do svého rodného města, aby vyšetřila vraždu své sestry Felicity (Michele Weaver). Není to však jediný důvod její návštěvy.

Soumrak templářů - The Devil Inside

Soumrak templářů - The Devil Inside (2019) (epizoda)

Mistr Talus posílá templáře těžit dřevo do lesa, kde narazí na rituál Luciferiánů a dojde k boji, v němž je jeden zabit a Landry si musí odpykat trest, neboť je obviněn z této vraždy. Templáři jsou poté posláni Luciferiány rozprášit, ale jsou zavražděni princem Louisem, který jim sebere pláště a v převleku za Templáře dále vraždí malé pokřtěné děti. De Nogaret konečně mstí smrt svých rodičů.

Hernán

Hernán (2019) (seriál)

Historické drama pojednávající o slavném dobyvateli Latinské Ameriky, především Aztécké říše. Po objevení Ameriky Kryštofem Kolombem se rozmohla doba kolonizace. Jedním z hlavních představitelů byl Hernán Cortés (Óscar Jaenada), který dobyl Aztéckou říši a ovládal ji jménem Španělského království. To se však neobešlo bez politických a mocenských bojů s dalšími domorodými kmeny, ale i s problémy přicházejícími z domovského Španělska.

Soumrak templářů - Death Awaits

Soumrak templářů - Death Awaits (2019) (epizoda)

Templáři se potýkají s mylnou představou obyvatel, že zabíjejí malé děti. Landry a pár dalších jsou vrženi do žaláře, kde se setkávají se zrádcem Gawainem, který se k nim opět připojuje v boji proti králi. Filip sděluje Luisovi, že hodlá anulovat jeho manželství s uvězněnou Markétou vzhledem k situaci, a brání mu v setkání s ní. De Nogaret chystá popravu uvězněných templářů.

Soumrak templářů - As I Breathe, I Trust the Cross

Soumrak templářů - As I Breathe, I Trust the Cross (2019) (epizoda)

Jen o vlásek smrti unikne Landry se svými přáteli, když je zachráněn mistrem Talusem a zbylými malomocnými. Následuje skrývání v Paříži s následným útěkem do přístavu, aby unikli na lodi pryč. Nakonec se Landry objevuje v královském paláci, aby zabil krále. Přichází závěrečná bitva.

Soumrak templářů - Blood Drenched Stone

Soumrak templářů - Blood Drenched Stone (2019) (epizoda)

Templ v Chartres je obklíčen Filipovou armádou poté, co templářské rytíře označil nový papež Klement za kacíře. Nový papež je však jen nasazenou Filipovou loutkou. Několik rytířů se dobrovolně vzdalo, zbytku se zatím daří odolávat útokům. V Paříži omámí Izabela Markétu, aby ji mohla zneuctít.

Soumrak templářů - Road to Chartres

Soumrak templářů - Road to Chartres (2019) (epizoda)

Po nezdaru se Gawain vrací na královský dvůr a o situaci informuje Filipa. Dále působí jako rádce, má bohaté zkušenosti coby bývalý templář, takže zná mnohé jejich slabiny. Ve chvíli, kdy Tancrede s Landrym navštěvují ukrytou Evu, jsou napadeni Ludvíkem. Dochází ke střetu, díky kterému se Ludvík dozvídá, kdo zabil jeho matku.

Soumrak templářů - Equal Before God

Soumrak templářů - Equal Before God (2019) (epizoda)

Smrt papeže zvěstuje rytíř z Řádu sv. Lazara, malomocných rytířů. Landry se stává právoplatným mistrem templářů a s dalšími doprovází malomocného Gabriela do jeho sídla. Tam jsou přepadeni Gawainem a královskou gardou. V Paříži musí Ludvík uchránit tajemství, že vraždí novorozence v převleku templáře - matka jednoho zabitého ho totiž poznala...

Soumrak templářů - Faith

Soumrak templářů - Faith (2019) (epizoda)

Ludvíkova žena, princezna Markéta, přijíždí do Paříže. Snaží se počít dítě, jelikož je do toho syn tlačen svým otcem, ale Ludvík trpí impotencí. Templářští novici se připravují na odvetnou výpravu proti Luciferiánům, ale večer před výjezdem Landry tajně opouští templ se záměrem všechny zabít a sám zemřít.

Soumrak templářů - God’s Executioners

Soumrak templářů - God’s Executioners (2019) (epizoda)

Po bitvě a událostech z posledního dílu první série Landry žádá o ukrytí své dcery Evy, tohoto úkolu se ujímá Tancrede. Landry odjíždí do templu v Chartres, kde je za své činy vypovězen z řádu a jako novic si musí místo mistra opět získat tvrdým tréninkem mistra Taluse (Mark Hamill). V Paříži zatím král Filip informuje svého syna Ludvíka o smrti matky. Ludvík vykope její tělo a zjistí, že matka měla dítě. Slibuje pomstu Landrymu. De Nogaret si získává bývalého templáře Gawaina na svou stranu.

Reklama