Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Rachel McAdams

Rachel je prostě něco jako Audrey Hepburn dnešní doby - krásná, sympatická, rozkošná. Ale paní McAdamsová nehraje narozdíl od své předchůdkyně jen komedie, nýbrž všechny různé žánry, a přesto se vždy jeví tak, jak jsme ji popsali. Takové naše zlatíčko, pro které máme velkou slabost :-)

 

1. Allison Hamilton (Zápisník jedné lásky), 2. Mary (Lásky čas), 3. Claire Cleary (Nesvatbovi)

Meryl Streep

Pokud by nám někdo položil otázku, která zní: "Jaká herečka dostala nejvíce nominací na Oscara?", naše odpověď by zněla: "Meryl Streep". Ihned poté by přišla otázka znějící: "Která herečka si zaslouží nejvíce cen Akademie?", naše odpověď by zněla: "Meryl Streep" ... Herečka, která to má prostě přirozeně v sobě a ve filmech se ani nemusí snažit!

 

Nejlepší role: 1. Karen Blixen (Vzpomínky na Afriku), 2. Katharine Graham (Akta Pentagon: Skrytá válka), 3. Donna Sheridan-Carmichael (Mamma Mia!)

Kate Winslet

Kate, superstar zaškatulkovaná jako Rose z Titanicu. Přesto dokázala nejen nás ohromit i jinými dramatickými rolemi a svými výkony top quality, a proto si minimálně místo v našem TOPu zaslouží!

 

Nejlepší role: 1. Rose DeWitt Bukater (Titanic), 2. Sylvie Llewelyn Davies (Hledání Země Nezemě), 3. Clementine Kruczynski (Věčný svit neposkvrněné mysli)

Audrey Hepburn

Idol šedesátých let, neskutečně sladká, příjemná, uklidňující a krásná herečka, které snad každý film vyšel (aspoň dle nás!). Inu, herečky tohoto kalibru se rodí jednou za století!

 

Nejlepší role: 1. Princezna Anna (Prázdniny v Římě), 2. Eliza Doolittle (My Fair Lady), 3. Holly Golightly (Snídaně u Tiffanyho)