Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Apocalypto (2006) 

Ze začátku i přes pozvolný rozjezd perfektní parafráze na každou velkou civilizaci, situace se láme útěkem ze zajetí, pak nás čeká už jen pů hodiny běhu a rambovské jungle-bitky.

plakát

Armageddon (1998) 

kdo neviděl tak neví jak vyslovit holyvůd

plakát

Avatar (2009) 

Škoda, škoda. V srpnu při patnáctiminutovém vábení na Avatara jsem asi poprvé měl šanci vidět něco v kině přes ,,3D" brýle. Tenkrát jsem si říkal, že slovo NÁŘEZ zní dost podobně jako AVATAR. Mezi létem a dneškem se však asi hodně událo. Viděl jsem dva animák v 3D a v porovnání s nimi bylo 3D v Avataru až zavazející. Grafické výjevy, tolik honorované, mi spíš priváděly k pocitům, že hraji nějakou dlouhou PC (nebo spíš X-box) hru. Akčních scén bylo skutečně jen tolik co v trailerech a žádná z nich se vlastně ani pořádně nerozjela. Navíc celeý ten modrý svět vypadal pořád děsně podobně a všechny scény se mi dokonele míchají. Předvídatelnost děje byla ... předvídatelná. Pocahontas mix Tanec s vlky.

plakát

Číslo 9 (2009) 

Vezměte všechny klišé-hlášky holywoodu + zajímavou, ale neoriginální animaci (ne v 3D) + neuvěřitelně dlouhých 79 minut + to celé ve jménu příběhové iracionality = 9 !!!

plakát

Fontána (2006) 

80%- souhlasím s Civalem

Ovládací panel
12 bodů