Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (414)

plakát

Hra na válku (1966) (TV film) 

Dneska už to nefunguje tak jako tehdy, ale scény kdy bobík doráží raněné třetího stupně nebo se sbírá kyblík snubních prstýnků kvůli identifikaci mrtvých, má svou sílu i dnes.

plakát

Robot Jox - Zápas robotů (1989) 

Je to plastikové, je to levné, triky to má jako ze 79 a ne 89, ale pořád je to zábavné a natočené s chutí a zaujetím.

plakát

Nepřítel pod hladinou (1957) 

Na to že je to film starý 60 let je stále funkční a koukatelný. Bez obav doporučím. Dneska už to není nic nervydrásajícího, ale stále to dokáže obstát i dnes.

plakát

Rudý úsvit (1984) 

Strašná kravina. Chápu, že v Americe je to kultovka, ale na středoevropana to musí působit jako komedie. Dvě hvězdy za tu snahu o vrtulníky. Jinak si užijte podívanou kterak partička studentíků bije zasraný komouše!

plakát

Pán šelem (1982) 

ale jo, docela to šlo :) dneska už je to sice spíš úsměvné než dobré, ale za kouknutí to stojí a stálo.

plakát

Dredd (2012) 

zoufale promarněný potenciál. Tam kde indonésani za pár kaček vydojily z krávy totální maximum, tady holyúdoví tvůrci zvládli akorát tuctový akční krvák. Zatracená škoda, Urban richtik, buchta v pohodě, záporák obstojná, ale celkově je to jakýsi bez chti a zápachu. Mohli stvořit kult, ale stvořili jen průměr.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Viděno už před rokem (jsem to zapomněl ohodnotit, hovado). Naprostá pecka. Nemám výhrad.

plakát

Ledová archa (2013) 

Mělo to nápad, mělo drajv, mělo to sympatický ksichty a mělo to i neotřelé prostředí. Vzhledem k omezenýmu rozpočtu to celkem upletlo z hovna bič a zapráskalo. Škoda skřípající logiky. Některé lapsy byly dost zbytečné. Každopádně docela spokojenost. Tilda rozhodně nejlepší ! a zapíváme si jednu tématickou: https://www.youtube.com/watch?v=WzkhN_CVa7o

plakát

Vlak do Pusanu (2016) 

Bomba! Za mě plná spokojenost. Korejci zvládli téma dobře. Škoda, že šli v Koreji cestou runnerů a ne klasických ohnilých mrtvoláků. Jak tu někdo napsal je to žánrově čisté. Klasická klišé jsou dodržena a film si na nic nehraje. Komukoliv kdykoliv doporučím.

plakát

Melanie: Dar života a smrti (2016) 

Nadhodnotím, páč je to něco jiného než vždycky. Bodla by kratší stopáž a víc akce. Jinak je to celkem fajn. Seržant správnej a Glen Close potěší vždycky. Gemma byla na tečku celej film, ale to bylo nejspíš cílem :) Za mě dobrý.