Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Rodinný
  • Akční

Obsahy (6)

Robotomy

Robotomy (2010) (seriál)

Dvaja tínedžerskí roboti, Blastus a Thrasher, prežívajú svoje denné problémy na strednej škole na planéte Insanus, obývanou násilnými vražednými robotmi, ktorí sa bezdôvodne snažia zničiť jeden druhého.

Napaden

Napaden (2012)

Dvojice mladých kamarádů se snaží objasnit záhadu staré vily, kde zmizel člověk nevysvětlitelným způsobem, a která dodnes není vyřešena. Snímek je inspirován filmamy Intruders (2011), Tape 407 (2011) a hrou „Slenderman“.

Fallout: Nuka Break

Fallout: Nuka Break (2011) (seriál)

Webseriál zo sveta Fallout berúci si inšpiráciu z prostredia tretieho dielu a "New Vegas", v ktorom sa stretávame so skupinkou wastelanderov – závislakom na Nuka Cole Twigom (Zack Finfrock), bývalou otrokyňou Scarlett (Tybee Diskin), ghúlom Benom (Aaron Giles) a ďalšími.

Široneko Project: Zero Chronicle

Široneko Project: Zero Chronicle (2020) (seriál)

Svět se dělí na království plující na obloze, kde vládne světlo a království na zemi, kde vládne temnota. Tyto království mezi sebou bojují a udržují tím rovnováhu, která je nyní narušená. Král temnoty se o tento boj přestal zajímat. V této době v království temnoty přijde mladý muž o vše při boji s nekontrolovanými monstry a kývne na nabídku starého rytíře, že převezme jeho povinnosti jako princ temnoty. Zatímco v království světla nynější vládkyně Iris bojuje s čím dál častějšími nájezdy monster, které nikdo nedrží na uzdě.

Rampage: President Down

Rampage: President Down (2016)

Po udalostiach minulého dielu sa Bill (Brendan Fletcher) utiahol do úzadia pred všetkými zložkami štátnej spravodlivosti, kde kul plány na jeho nový útok. Tentokrát má zálusk priamo na prezidenta.

Notfilm

Notfilm (2015)

V roku 1965 vyšiel pod taktovkou spisovateľa Samuela Becketta a herca Bustera Keatona krátky extravagantný film s nič nehovoriacim názvom a záhadným príbehom – Film.  Film vo svojej dobe vyvolal nečakanú kontroverziu a otázky, ktoré nikdy neboli zodpovedané. V roku 2015, na 60. výročie, vznikol dokument, ktorý na tento záhadný film našiel odpoveď...

Reklama