Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (316)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Překvapuje mě že tu funguje linka(Bruhl+Laurent), kterou jsem považoval za nejslabší, tak napotřetí na mě funguje lépe než předtím a zakončení této části je asi nejemotivnější moment Tarantinovi tvorby. Za zmínku tu samozřejmě stojí geniální Christoph Waltz, ale i Diane Kruger či Michael Fassbender, který se díky tomuto filmu proslavili. Brad Pitt mi tu nepřišel nijak výrazný, ale že by zaostával za ostatníma se rozhodně říct nedá. Také je tu několik méně známých herců, ale i ti podávají skvělý výkon (např. Schweiger, Eli Roth, Jacky Ido, BJ Novak), však už se jim nepovedlo navázat na tento úspěch. Soundtrack skvělý a dalo by se říct že téměř předčil Pulp Fiction. Taky věc která mne zarážela je že velkou část filmu si amíci museli pročíst a připadá mi velmi vtipné si pročítat ty jejich ubrečené recenze, že do kina se přišli dívat, ne číst. Upřímně nikdy jsem moc nerozuměl výhradám u tohoto filmu a pravděpodobně je asi nikdy nepochopím, sice vnímám ty věci které tam ostatní lidi štvou, ale nepřipadalo mi to, že by to tam bylo až v takové míře abych kvůli tomu musel snížit hodnocení, nebo na ně poukázat.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Všechno skvělý, až do samotného finále, které mi přišlo, že bylo až moc přes čáru, i v kontextu Tarantinovi tvorby a dle mého názoru to bylo přehrocený, narozdíl od předchozích snímků jako Osm hrozných, kde finále funguje naprosto perfektně.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Rychlý, objektivní, korektní a správný......kéž bych to mohl o nějakých zprávách říct

plakát

Spáči (1996) 

Co je pro mě překvapující že tu nejlépe hraje Ron Eldard, kterému se jaksi postupem času herecký talent vytratil a nenavázal na tuhle roli. Ostatní herci drží svůj standard vysoko De Niro, Pitt, Hoffman, Bacon a tehdy neznámý Billy Crudup.

plakát

Digimon - hranice (2002) (seriál) 

Digimoni jsou lepší než Pokémoni. Tesejte to do kamene!!

plakát

West Side Story (1961) 

Dalo se to přežít a to muzikály nesnáším 7/10

plakát

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017) 

Lépe pojaté jak Ed Wood, který spíš nudil než bavil. Tohle je dle mého naprostý opak, sice to není tak komplexně propracovaný děj jako v Edu Woodovi, ale ten scénář je velmi atraktivně napsaný, takže film vám uteče velmi rychle. Nejen scénář je skvělý, ale i skvělý herci kterým vévodí James Franco, který pro mne nepochopitelně nedostal nominaci na Oscara a zaslouží si větší respekt, než který dostává od ostatních. Seth Rogen tu nemá velký prostor, ale na filmu se částečně podílel tím že ho produkoval. Sice to není klasická Rogen+Franco komedie, ale stále dokáže velmi pobavit a občas je vám někdy Tommyho trochu líto, i přesto že to je podivný, místy nechutný a otravný chlap. Co také nechápu že film nehráli v kinech, na místo toho promítali tuším 50 odstínu svobody, upřímně tohle vypovídá něco velmi špatného o lidech co vybírají filmy které se tu budou promítat a které ne, upřímně bych doporučil tyto lidi vyhodit a na místo toho dosadit někoho kdo tomu aspoň trochu rozumí. Nedoporučuji tento film také art nadšencům jako Tomáš Urban, který se raději podívají 20krát na Eda Wooda a budou z toho vystříkaní až do nebe. Tomáš tenhle film pravděpodobně označí jako bezvýznamnou sračku, která je naprostou ztrátou času a může se jen líbit vyhuleným hlavám jako jsem já, Franco a Rogen. Za mě film kterým by se mělo inspirovat když chce někdo natáčet film o filmu. Také musím ještě zdůraznit že jsem byl velmi rád když James Franco vyhrál nejlepšího herce na Glóbech a doufám že si jednou odnese i tu zlatou sošku. 9/10 netradiční komedie o netradičních lidech

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Opět Tomáš ničí pověst tohoto dechberoucího seriálu

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Kokoti neboli Tomášové Urbanové ničí a pošpiňují pověst tohoto dechberoucího uměleckého počinu.