Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (316)

plakát

Aguirre, hněv Boží (1972) 

Dobrý Klaus Kinski, soundtrack a závěr, ale upřímně místy jsem se nudil.

plakát

My z Kačerova (1987) (seriál) 

Kačerov jak hurikán k nám už míří auta laser aeroplán městem víří Příběhy píše z téhleté říše Kačer Teď k vám děti z dálky letí Kačer Přináší sem kouzelnou zem Kačer Kačeři příjdou, když jsi v nouzi Když tě úzkost ze sna vzbouzí zavolat jen stačí heslo Kačer Teď k vám děti z dálky letí Kačer Přináší sem kouzelnou zem Kačer Na tváře smích ti právě vpích pan Kačer

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Viděna pouze 1 a 2 série.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Musím uznat že mi Wan vytřel zrak. Dlouho jsem neviděl něco tak nepopsatelného. Smál jsem a plakal, který režisér dokáže vyvolat tolik emocí?? U kterého jiného filmu jsem to prožil??

plakát

Dumbo (2019) 

Pointa původního filmu naprosto zašlapaná do země a na místo toho je to jen stupidní blockbuster.

plakát

Magnolia (1999) 

Stačí vidět jen začátek nebo jakýkoliv klip z tohoto filmu a víte že se díváte na něco naprosto vyjimečného. Film který vám vyrazí dech ať už emočně nebo ohromý naprosto bizarním koncem. Tenhle film má také naprosto skvélé tempo, tři hodiny vám utečou ani nevíte jak. "No, it's not going to stop So just...give up."

plakát

Labyrint lží (2008) 

Filmu chybí gradace a napětí. Všechno se děje hrozně moc rychle a nedokážu si k postavám vybudovat jakýkoliv vztah. Upřímně kdyby v tom filmu všichni umřeli, tak by mi to bylo jedno. Samozřejmě v žádném případě se nejedná o špatný film, ale mě moc nesednul.

plakát

Volný pád (1993) 

Na podruhé mnohem lepší a odzbrojující. Film který při každém zhlédnutí ukáže několik dalších myšlenek a pohledů na společnost.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Film který Američané nedokázali pochopit kvůli své omezenosti, tím pádem z tohohle filmu se stal nejhůře hodnocený Scott. Evropa taky tenhle film bohužel nespasila. Skvělý Crowe a skvělý Scott. Jediná věc se kterou mám problém je Abbie Cornish která je pro mě nejméně sympatickou herečkou kterou Scott mohl obsadit (a je možné že kdyby její postava byla z jiného místa než Ameriky, možná bych ji nehodnotil tak negativně, jako teď).

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Upřímně jsem po některých komentářích čekal že, to bude podobně depresivní jako Requiem za sen, na místo toho je to romantický film se silnými dramatickými prvky, u kterého se občas zasmějete. S čím mám taky problém, že se prostě nedokážu vcítit do postavy která je prostitutka a nehraje ji nějak extra sympatická herečka. Nicolas Cage fenomenální a tento film prakticky definoval, jakým směrem se bude ubírat jeho kariéra. Samozřejmě je tu taky několik momentů Cageovaní, ale není to v takové míře, jako ve filmech Ghost Rider nebo Rituál.