Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (90)

plakát

Vyprávěj - DDR (2010) (epizoda) 

Jeden z mých oblíbených dílů.. Dovolená u moře, FKK, oranžové stany... Prostě nostalgie.. Bitte

plakát

Nechutně bohatá: Ghislaine Maxwell (2022) 

Kdo ví, ten ví.. :) kdo neví, možná tím lépe.. Tady je pouze odkryta špička temného ledovce, nicméně dokument o manželíkovi byl lepší, i když tam moc řečeno nebylo... Hold po tomhle si musíte zapatrat sami, tady toho moc není.. Řeči typu, že Epstein je největší predátor v tomhle obchodě, to by jsme se museli asi podívat na jeho ostrov, což je pouze pro vyvolené... Ale určitě zajímavý, jiný svět,jiné pravidla..

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Ze začátku příjemné, temné překvapení, černý humor, vypadalo to dost dobře, pak asi od 4. dílů mě to začalo nudit a už to bylo takové o ničem, člověk už věděl a tak nějak to už neodsýpalo, škoda.. :) takže za mě tři lusknuti..

plakát

Promlčeno (2022) 

A tak jo, ja byla napnutá, jak kšandy a možná čekala drsnější závěr, ale díky hereckému ESU, jako je Karel Roden musím hodnotit takto, super!

plakát

Prokletí městečka Bridge Hollow (2022) 

Taková spíše pohádka pro děti, nenadchne, ale ani neurazí. Pořád nás něco nahání, od pavouků až po klauny se sekyrou, takže máme dost na výběr. Působí spíše komedialne.

plakát

28 dní děsu (2022) (pořad) 

Tady by si to asi musel každý zažít sám a na vlastní kůži, aby poznal, zda tam nějaká energie byla, či ne. Mnohdy mi to přišlo až přehnané, ale celkem mě to bavilo, takže večer jako kulisa docela v pohodě. Zda bych se ubytovala v apartmá v Lumber baron inn to netuším.

plakát

Městečko Pines - Série 1 (2015) (série) 

První série byla ze začátku relativně zajímavá, tajemná a bavila, ovšem, jakmile se objevily - Aničky, tak uz to tak tajemné moc nebylo...