Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Po druhém zhlédnutí s odstupem 5 let, přidávám 5. hvězdu.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

V rámci covidové karantény, která s sebou přinesla i výrazné zhoršení stavu mých jater, musím konstatovat, že Millerovi na tripu jsou přesně to, co má crazy komedie se skvělým obsazením. Catch-all audience a absenci nudných sraček, nabídnout. Původně to bylo za 7 let 4*. Ted s dvojkou v žíle a absenci hejtu vůči ultimátně nesympatickému Sudeikisovi a nádherně úžasnou Rachel, eh Jennifer Aniston, za 5*. A naserte si nudaři, tohle je důvod proč se smát bez nutných intelektuálních konstrukcí. The girls (and boys) just wanna have fun.

plakát

Plážový povaleč (2019) odpad!

Neuvěřitelně nudnej kýbl sraček. Měl jsem dát na to varování zde v obsahu: "Big Lebowski...", ano, přesně v duchu týhle debility nad kterou všichni tak rádi a pozérsky masturbují. Tragičnost děje dokládá i to, že jsem 95 minut sledoval v průběhu 60 dnů. Totální odpad.

plakát

Bill Burr: Tygr bez drápů (2019) (pořad) 

Bill Burr dosáhl absolutního vrcholu, neskutečně zostra a neskutečně do černýho. 100% Jediný, co by se dalo vytknout, mohlo to být mnohem delší!

plakát

Štístko (1966) 

Po druhém shlédnutí filmu (o pár let později) musím hodnocení přeci jen zvednout ze 3 na 4 hvězdy. Wilderova režie dodává jinak ne příliš zapamatovatelnému dílku ducha zábavnosti a když si k tomu člověk připočte, že je to poprvé, co na plátně působí jako dvojice Lemmon & Matthau nejde jinak než to dát za 4! Jo a určitě tomu neuškodil šarm a krása Judi West.

plakát

Raz, dva, tři (1961) 

Moje asi největší srdcovka, tenhle kousek od Billyho můžu vidět kdykoliv a kdekoliv. Na pozadí dějinných proměn se odehrává dokonalá komediální etuda, která se nebojí dělat si legraci úplně ze všeho a všech. James Cagney rozdmýchává komediálnost od první minuty až do závěrečných titulku. Schlemmer! Pamela Tiffin jako mladá slečna Hazeltine je nádhernou směsicí naivity a půvabu ve zlatých plenkách Coca-Coly. "Slyšela jsem, že Berlín je teď nejžhavější město na světě." Tenhle film je prostě MARVY! -> 100%

plakát

8 Out of 10 Cats (2005) (pořad) 

Oproti speciálu je tohle neskutečně trapný, bohužel jsem se přehlédl a tak jsem viděl asi polovinu prvního dílu 21. řady. Troufám si říct, že mám docela slušné znalosti britské televizní scény, ale co se tady pohybuje za tragédy, to jsem opravdu nečekal. Velice slabé tři hvězdy a poučení pro mě, 8 out of 10 cats není 8 out of 10 cats does countdown, nechť má nepozornost slouží pro výstrahu ostatním.