Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Kevin Spacey

Pro mne v současnosti jasná jednička. Nejlepší herec v nejlepších letech.

Robert De Niro

Pan herec! Určitě patří k největším a nejlepším hercům všech dob! Co rolí prošlo pod rukama tohoto mistra, ať už se jednalo o propracovaný charakter "trhlého" veterána TAXIkáře až po kapitána transvestitu v nejlepší pohádce nového tisicíletí. Robert de Niro ztvárnil to co se většině nepovede!

Miloslav Šimek

+ Jiří Grossmann /// Tak jak miluju Svěráka se Smolijakem za jejich humor, tak ještě ve větší úctě mám Jirku a Miloslava za jejich úžasnej způsob humoru v nejtěžších letech socialismu. To co si oni dovolili, to co oni vymysleli... jen mě mrzí, že český divák si toho neumí považovat. Jejich návštěvní dny, to byl Štít před útlakem, to byla obrana, tleskám oběma pánům za jejich grácii, inteligenci a souhru.

Zdeněk Svěrák

+ Ladislav Smoljak /// Dva čeští tvůrci, herci, scénaristi a Láďa ještě režisér... :) Zakladatelé Cimrmana, autoři nespočtu skvělých scénářů, tito dva ovlivnili a vytvořilo pro mě, zcela jedinečné formy českého humoru.

Al Pacino

Al Pacino?! Charisma až na půdu, zbytečné se o někom jako je Al vůbec bavit.

Matt Damon

Můj asi nejoblíbenější herec "mladší-střední" generace. To jak pojal agenta Bourna a jak skvěle zahrál svojí roli, to mi vyrvalo dech. Bondovky posledních dekád, to je proti Bournovi "odpad". Ale samozřejmě to není jen tahle role, která ve mě budí respekt a úctu vůči tomuto herci, ať už to byli Rounders, Dogma nebo Invictus, v každém filmu sem s ním byl spokojen a těším se co dál ve své kariéře ještě dokáže. PS: Velké sympatie si u mě získal vystoupením se Sarah Silverman...

Nicolas Cage

Pro mě jeden z nejvšestranějších herců jaké znám a za vytvoření charakteru Yuri Orlova, bude mít u mě vždy speciální místo, jediná věc, která mě mrzí jsou jeho finanční problémy a s nimi spojené "bullshity" které pro peníze točí. Už to bylo dlouho co jsme Tě Nicku viděli v hlavní roli něčeho co bylo Awesome, chtělo by to s tím něco udělat!