Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (23)

plakát

Beyond Her Lens (2019) 

Vzpomínám na The Guilt List, který mi připadal moc povedený. Tady zase o level dál. Dobrá práce.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

No jsem z tohoto filmu tak zklamaný, že radši sem napíšu reakci na nejlepší Star Wars film Impérium vrací úder: Takhle mají vypadat pokračování. Lucas dal ruce pryč a voilá, máme tu nejlepší Star wars film z celé série. Je to lepší, je to větší a zase nás to v univerzu posouvá někam dál. Skvělé.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Byla pohoda večer a že prý chceme na něco do kina. Králíček Jojo? Z traileru jsem si pamatoval akorát hopkajícího Hitlera, ale nijak mě to nezaujalo. No nic jinýho nedávaj, tak jsme šli. Po celé stopáži jsem akorát zůstal sedět, protože tohle jsem teda opravdu nečekal. Takové překvapení jsem dlouho nezažil. Palec hore za všechny čechy, co na tom spolupracovali. Dobrá práce! ( Míst natáčení: Praha, Chcebuz, Žatec, Úštěk) Děkuju, že se točí takovéto filmy!

plakát

The Guilt List (2016) 

Věčné téma, které mělo, má i bude mít co říct v budoucnu. Je už jedno jaké dvě strany konfliktu na obou stranách máme. Předem děkuju, že jsem měl tu možnost vidět tento materiál. Musím uznat, že je vidět, že se na něm podíleli nadaní lidé. Zvlášť me zaujala úžasná kamera a střih. Celkově je projekt vymazlený do detailů (interiér domu, kostýmy) a určitě se tvrdá práce vyplatila. Nedivím se, že sbíráte spoustu cen po festivalech, protože tohle se prostě povedlo. Doufám, že budete pokračovat dál v dalších projektech, protože se těším na další věci. Hodně štěstí ;)

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Na anime nekoukám, ale existuje pár vyjímek. Nikdy bych ale tyhle vyjímky neudělal, dokud bych neviděl tenhle skvost, který mě přesvědčil o kvalitách japonské animované tvorby. Druhá série malinko pokulhává, ale jinak je na co se dívat. Pokud váháte, tak dejte tomuhle seriálu aspoň šanci. Alespoň do S01E07 (moje oblíbená epizoda).

plakát

Drawn Together (2004) (seriál) 

Myslíte si, že South Park je největší zlo v TV? Cha cha. Tak špatné, sociálně a politicky nekorektní. Rasistické a vulgární! Nejhorší! Miluju to!

plakát

Jack a Jill (2011) odpad!

U filmů od Sandlera rád vypnu a neřešim. To je pro mě jejich úděl a musím říct, že to je vždy fajn relax. Tohle byl ale fakt humus. Připadal jsem si v kině trapně. Poprvé jsem chtěl ze sálu odejít. Al Pacino udělal malinko chybu, že hrál v něčem takovým, ale to se asi stává. Odpouštím mu. Sandlerovi nikoliv a nikdy už mu neodpustím za tuhle odpornost. Žádná hvězda, můj první odpad. Ble!

plakát

V hlavě (2015) 

Miluju Pixar a ještě se nestalo, že by mě zklamal. V hlavě mě taky nezklamalo a nemá dle mého smysl zpochybňovat co se týče kvalit tohoto filmu, protože je bez pochyby má. Snad jen jsem moc nepochopil přítomnost Znechucení, kterou jsem teda nebral nikdy jako extra emoci. No a musím uznat, že se jedná o jeden z nejsmutnějších (možná i nejsmutnější) filmů co jsem kdy viděl (smutnější od pixaru je snad jen začátek Vzhůru do oblak). A to si ten film ani nemusel hrát na nějaké ždímání emocí, ale už svým samotným dějem je dost depresivní. Hold dospívání je mrcha a věřím, že každý kdo má duši, tak při sledování tohoto filmu zavzpomínal na svoje dětství a následné dospívání. Hold život není lehký, ale určitě je lehké hodnocení tohoto filmu. 5*

plakát

School days (2007) (seriál) 

Tak to byla jízda. Nemá asi smysl psát, to co už napsali ostatní. Pro mě to bylo zajímavé anime, které se vyhýbá klasickým "anime klišé". Ikdyž prvních pár dílů je takových klasických romantických, tak poté se to rozjede a jen čučet co si to autoři vymysleli. Pokud chcete něco nového v žánru anime, tak asi nešáhnete špatně. Jelikož jsem se bavil a byl překvapen každým dílem, nemám problém dát 4*. SPOILER Btw stejně si myslím, že se z Makota stalo takové hovado hlavně kvůli Sekai...

plakát

Free to Play (2014) 

Škoda, že se tomuto dokumentu nevyhlo klasickému klišé se střihem, které je asi momentálně moderní a cool. Tak či tak je tento dokument spíše zaměřen na hráče, ne na normální obecenstvo, které se bude nudit, protože vůbec nebude vědět o co jde a kdo to sakra je? Jako hráč a fanoušek doty musím říct, že Valve se to povedlo a dobře vybralo hráče, kteří v dokumentu účinkují. Zajímavé prolínání životu hráčů, kteří to mnohdy nemají jednoduché, a turnaje. SPOILER ALERT! Obzvlášt se mi líbil prostřih ve finále, kdy na´vi prohráli první hru a pak navazuje rozhovor s Dendim. Jsem rád, že dokument (konečně) vyšel a můžu zatleskat. Za mě je to 5*.