Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Nebudeme chodit kolem horké kaše. Přiznávám se, plakal jsem jako školačka co zjistila, že Justin Bieber má koncert v jejím městě, nebo jako puberťák co zjistil, že v projektu Public agent jsou pornoherečky a ne ženy z ulice. Hugh Jackman vytvořil reálnou podobu Logana. Nikdo by to nedokázal lépe než on. Film Logan je naprosto strhující rozloučení jak s profesorem X, tak s Wolverinem. Budu na něj vzpomínat vždy v dobrém. V tomto ohledu nemám rád svět dospělých, kde všechno musí nutně končit, kéžby to tak nebylo. Ale stejně jste kurvy.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Do teď se divím, že už tehdy za toto nedostal Leo Oscara. Má to sice 180 minut, což je poslední dobou u mě velké mínus, protože pravidelně u filmu usínám. Tak u Vlka z Wall Street jsem byl tak pohlcen do děje, že ty tři hodiny utekly jako voda. Byla to šílená jízda, tak jak to mám rád. zaslouženě 54. nejoblíbenější film.

Grinch

Grinch (2000)

Vždy když je čas Vánoc, tak se těším na dva filmy, co pravidelně dávají. A to jsou Sám doma a Grinch. Jim Carrey odvedl skvělou hereckou práci, ale musíme také vyzdvihnout český dabing, díky kterému má Grinch v Česku takovou popularitu.