Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Recenze (766)

plakát

VIP svět (2021) (pořad) odpad!

Z domněnek závěr prezentovaný jako skutečnost. Morální mrzáci a nuly mají o zábavu postaráno.

plakát

Irčan (2019) 

Respekt všem. Ale ksicht čtyřicátníka na těle osmdesátníka šel bohužel poznat. To neschováš vole.... To ne vole..... Ne ne...

plakát

Mimozemská invaze (2017) 

Atmoška nulová. Jedna hvězdička za Snipese který si to užil asi nejvíc.

plakát

Asijská spojka (2016) 

Tak. Já jsem to na rozdíl od poloviny tupých ubožáků ( kteří hodnotí automaticky odpadem ) viděl. Jako ono....... je to slabé. Ten film je natočený bez špetky zapálení. Jen rutina a nic víc. Někdy nesmyslně navazující scény, jindy až moc zkratkovitě vyprávěné. Seagal má úlohu záporáka. Oběvuje se tu tak nák akorát. V soubojích se předvede jen jednou a spíš střílí a mluví. Ostatní je špatné a nebo bylo vše řečeno :-)

plakát

Já, pomsta (2016) 

Po viditelných plastikách vyráží Travolta na cestě za pomstou. Zabili mu ženu kterou miloval. Popravdě....... víc by mi do role seděl jeho parták Meloni. Ta jeho bitka v holičství byla sice krátká, ale za to efektní a celkově jsem mu jeho postavu věřil víc. Jinak akce tak akorát, žádný promakaný příběh, ale jen čistá rutinní žánrovka. Herecky to odsejpá a ve své hodině a půl to ani moc nenudí. Snad až na ten začátek.

plakát

Kartel smrti (2016) 

A náhodou vůbec né tak špatné jak se povídá. Je to akční je to zase trošku zamotanější. Steven tady hraje druhé housle, ale je v celém filmu prostříhám docela často takže bych to nák nehrotil. By mě zajímalo jestli by se Štefan oběvil ve filmu na 5 vteřín jestli by to tady rádoby kritici považovali za Seagalovku. Tohle je totiž spíš Grossovka. Akce je v celém filmu dostatek.... dá se říct, že se pořád něco děje. Steven nehraje úplně špatně a po delší době jsem mu věřil i nákou tu rvačku. Samozřejmě když příjde na plac velký Steven začne se sestřihávat o stošest a všichni tak nák víme proč. Ale někdy to bylo zbytečné páč von ty akční scény dělal někdy i sám do pytche ! Tenhle rok je to společně s Code of honnor to nejlepší co Steven vyprodukoval. Ale Killing Salazar hodnotím ještě o kapánek výš. Takže když to zahrnem a zhrnem....... na jedno deštivé odpoledne je to v pohodě.

plakát

Ochránce spravedlnosti (2016) 

Tento rok je to určitě to nejlepší co jsem zatím tento rok od Stevna viděl. Vůbec mi nevadí, že tam nemá hlavní roli. Digi krev je sice připitomělá, ale až na pár fakt debilně provedených efektů to zas tak moc nevadilo. Shelffer je tradičně dobrej a Seagal hraje svůj standart. Mrtvol je docela dost a příběh je zamotanější než se zdá. Každopádně kdyby z filmu vyletělo 10 minut tak myslím, že by to jenom prospělo.

plakát

Pasažéři (2016) 

A nejzbytečnější roli za posledních 20 let získal ? ................. Andy Garcia ! Gratulujeme.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Výpach. Totální výplach. Asi nejakčnější díl série. Pořád se něco děje a o zvraty (někdy předvídatelné) taky není nouze. Po ubohých předešlých dvou dílech konečně progres. Béčko jako řemen s pořád neuvěřitelně sexy Jovovich a Larter.