Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Četl jsem předlohu ... dobrých 70%. A film? To je trochu jiný příběh. Podstatně horší. To se nedá srovnat. Nestojí za to na něj chodit do kina. Raději si to v klidu doma přečtěte.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Ve vší úctě k hereckým kvalitám Toma Cruise musím jednoznačné říct, že se na roli Jacka Reachera nehodí, ba jeho obsazení je přímo výsměchem... jestli touží hrát v detektivkách, může se za pár let pokusit o novou adaptaci Hercule Poirota ale do Jacka Reachera mu chybí propastných čtvrt metru výšky a víc jak 30 kg tělesné hmotnosti. A to se rozhodně nedá přehlédnout!!!

plakát

Zločin (2011) (seriál) 

Hodnotím po pátém díle ... i když jsem dal 3 hvězdy, nevím, jestli se na seriál dodívám. Irituje mě postava hlavní vyšetřovatelky (nebo samotná herečka, nevím jistě). Ta ženská jenom chodí, pak se zastaví, udělá nacvičený obličej a jde dál. Ano, občas na něco přijde, protože má svůj šestý detektivní smysl a současně velkou porci štěstí, ale nejdou z ní žádné emoce. Jinak je všechno perfektně rozehrané, každý tady má nějaké to "malé tajemství", jednotlivé postavy se vyvíjejí a poodhalují ... a pak je tu zase ONA :( . Doporučuji se na seriál podívat, třeba jsem jenom tak nějak zaujatý.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Počkal jsem si na film do kina, takže jsem neviděl žádnou "kinorip" verzi, jako cca 50 hodnotitelů předemnou... A taky jsem ho neviděl v multikině za 150 kč, ale v malém sympatickém kině s DolbyStereo za 90kč. To jenom tak na úvod, protože za ty prachy toho nijak zvlášť nelituju. Kromě digitálně a scénáristicky opravdu nepříliš povedeného závěru jsem se celou dobu bavil. Perlman srší suchým humorem a rok od roku je mi sympatičtější. A Cage už jsem viděl zahrát podstatně huř. Tenhle žánr mám rád, takže pěkných 65, možná i 70% A to, že jsem dal teď 4 hvězdy je jen proto, že absolutně nesouhlasím s těmi jedno a dvouhvězdičkovými generály, kteří se snaží být v hodnocení co nejrychleší a film hodnotí podle ušmudlané a z torrentu stažené nekvalitní kopie.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Druhá část je ještě lepší než ta pilotní ... měním ze 4 hvězd na 5!

plakát

Poslední vládce větru (2010) odpad!

.. no to snad není pravda!!! Shyamalan už nedokáže natočit slušný film ... nula!

plakát

Počátek (2010) 

On to opravdu asi není film na "jedno podívání". Nemůžu tvrdit, že jsem pochopil, jak to tam vlastně je ... :) takže zatím tak 85%, až to uvidím podruhé a potřetí, možná to "přehodnotím".

plakát

The Sensei (2008) 

Neumím tak dobře anglicky, abych dokonale porozuměl všem dialogům ... ale mohu říci, že film mě zaujal a stálo za to jej vidět až do konce. 70%

plakát

Battlestar Galactica: Plán (2009) 

Pokud si chcete tento snímek opravdu vychutnat, je nutné se znovu podívat na celou první serii... aby jste měli všechno v živé paměti. A pak se vám tady dostane odpovědi na některé otázky typu "proč" ... Na to, že se převážně jedná jen o spojení několika vystřižených scén, se tento film opravdu povedl. A moc rád jsem jej viděl! Ale znovu předesílám, nedá se na něj koukat samostatně. Takže oprašte svoje staré CD a DVD disky a teprve potom ... se alespoň vám vnímavějším ukáže, jaký byl PLÁN a proč tak úplně nevyšel :)

plakát

Vesmírná exploze (2008) (TV film) 

Za prve chci rict, ze jsem ten film opravdu viděl. Za druhé jako fyzik říkám, že 90% z oné kosmické katastrofy jsou nesmysly. A za třetí vzhledem k tomu, že je to TELEVIZNI FILM s hodně omezeným rozpočtem, tak tomu těch 50-55% určitě s čistým svědomím mohu dát, protože je to opravdu jenom film a snaží se pobavit. Slušný nápad, technické provedení i herecké výkony. Pokud nejste přehnaně nároční, doporučuji.