Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

I na Barrandov je to strašný! Odpad je ještě poněkud pozitivní hodnocení.

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Ano, námět je klišé, situace nepravděpodobné, nereálné, přehnané, ale jako oddychovka od psaní bakalářky mě to celkem pobavilo a na chvíli jsem zapomněl na své starosti.

plakát

Týden podle Jaromíra Soukupa (2018) (pořad) odpad!

Jaromír Soukup nalezl své nové dno. Ve svém novém pořadu se snaží být vtipný a vůbec mu to překvapivě nejde. Směje se tomu jen ten uměle nahraný smích. Trapné, strašné!!

plakát

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Po včerejším díle doufám, že ČT podá na TV Barrandov trestní oznámení.

plakát

Rodinné vztahy (2018) (seriál) 

Na Barrandov nadprůměr, ale i tak slabota. Hlavně ty dialogy.

plakát

Tenký led Dany Morávkové (2018) (pořad) odpad!

Kecy o ničem, žádný odbornější pohled na dané téma. Navíc je to velmi nudné. Jednoznačný odpad! TV Barrandov předvedla svůj standard.

plakát

Zmenšování (2017) 

Film se snaží mířit na různé směry, ale bohužel nakonec pořádně nevyužije ani jeden. Upřímně jsem čekal větší zaměření na "svět zmenšených" než nějaké filozofování, že méně je někdy více atd. Začátek byl slibný, ale od půlky už jsem se nudil. Škoda nevyužitého potenciálu a pro mě celkem zklamání.

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Tak dneska to už bylo přes čáru. Co to proboha bylo? Je normální, že se moderátor vysměje radě pro rozhlasové a televizní vysílání? Otázky naprosto neobjektivní, otázky o Zemanovi, skrytá podpora vlády Andreje Babiše. Je zkrátka vidět komu televize fandí. Komparz ze Soudkyně Barbary s autentickými otázkami tomu nasazuje korunu. Navíc k tomu všemu Soukup se svými "moderatorskými" schopnostmi. To nás má TV Buranov za úplné blbce? Přeji si, aby rada pro rozhlasové a televizní vysílání tenhle pořád zakázala. Škoda, že nejde dát nižší hodnocení než odpad.

Ovládací panel