Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Na samotě u lesa

Na samotě u lesa (1976)

„Václave, proč nejsi moje žena.“ Já bych teda Lavičkovou ženou rozhodně byla a metelesku blesku bych se do chalupy nastěhovala. Žít v chalupě s dědou Komárkem a společně s ním zasývat, sklízet, dojit krávu, chodit do hospody, prát se s Toníkem, náhánět Kanálii, pít kávu, poslouchat pohádky z rádia, vybírat ze sebe blechy psí, ba i pozorovat déšť, byla bych štěstím bez sebe. A kdybych spolu s tím mohla z úst pana otce Radima poslouchat pověst o vodníkovi, a to pořád a pořád dokola, dyť, to by nešlo odmítnout!

Chlast

Chlast (2020)

Jak já zbožňuji Chlast. Pustit si tento film, prožít si ho a procítit, o tom to je. Zažít chvíli pocit beztíže a chvíli dno bez naleznutí odpovědí či cesty ven. A ten konec? Nejlepší z nejlepších. What A Life!

Tři veteráni

Tři veteráni (1983)

Klasika každých Vánoc s nespočetným množstvím hlášek, kterou oceňuji rok od roku víc a víc. "Ó, Salzburg, Salzburg... Tam jsem... taky nebyl."

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Tak toto je film, kdy mám úsměv od ucha k uchu po celou dobu. Romantika, dojetí, humor, krása a zase humor. Christmas is all around, balení dárku, zachraňování scénáře v rybníce a spoustu a spoustu dalších nádherných, úsměvných a hlavně srdcových věcí, které prostě z hlavy už nikdy nedostanu.