Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Wanted

Wanted (2008)

Dejte pokoj s fyzikou! Sbalte si ergonomické klávasnice a nepřátelé pomažtě burákovým máslem a pak odpalte na měsíc společně se zbytky chrupu. Žádný med kolem pusy. Akce s velkým A. Nejlepší kinozážitek od Společenstva prstenu a další obývákové projekce stejně dobré, pokaždé najdu nový prvek, který mi předtím unikl. Sebeironizující roztomilý James a suveréní Angelina nehrají, ale jsou.

Krvavý diamant

Krvavý diamant (2006)

Mrazivé, marazivé, i když je Afrika na jihu,stejnak vás mrazí, po těle i po duši.T.I.A., bohužel.Evropani, Američani, celý svět se tváří, jakoby jí rozuměli. Ale rozumí jí jen ti, kteří v ní žijí, chodí po červené zemi a vsakují do ní sami sebe. Ale po tomto filmu musím uznat, že Africe rozumí další tři lidé, minimálně po výrazové stránce, je to Leo, Djimon a Edward Zwick. Filmy o kontinentu na jihu mám ráda, a tento mám nejraději.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Pro ty, kdo milují Vánoce tady mám radu: 18.12. napečte cukroví, 20.12. vyzdobte byt, 22.12. si sedněte před televizi, pusťte si Lásku nebeskou, nezapoměňte ale na talíř s cukrovím a hrnek horkého kakaa, ponořte se do předvánočního Londýna. Tento film si zamilujete stejně jako já. Skvělá vánoční nálada zaručena.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Film zasazený na pevné skále, porostlý mechem a kapradím, mezi mezerami prorostlý kořeny staletého stromu, prolezlý broučkama, kterému v žilách koluje severská rosa a déšť. Nejkrásnější zelená filmová duše, kterou jsem kdy potkala. Sean odvedl pěkný kus práce a Emile, o tom není potřeba mluvit, protože jeho výkon mluví za vše. ! Nádherná ! hudba.

Láska přes internet

Láska přes internet (1998)

Absolutně absolutní romantická komedie pro krásný večer, která je chytrá, vtipná, svěží jak podzimní vánek, má charisma jak atomová elektrárna, dva herce, mezi kterými to jiskří, jako když se dobrušuje chytrý dialog.Nejlepší New York, přesahující atmosférou Woodyho. Prostě nezaměnitelná záležitost, zaslouží si víc než malou pozornost. Je potřeba objevit to kouzlo, kouzlo chytlavosti děje, kdy po druhém vidění citujete a víte, že je to TEN film.....Mám chuť nakupovat školní potřeby, pokaždé trnu jak to s Elizabeth a panem Darcym dopadne, pozoruji motýly, kteří si nakupují klobouky, ale to je chyba, tak jak to s klobouky obvykle bývá, mouka se vznáší ve vzuchu,vysílám otázky do prostoru, citujeme Kmotra, milujeme Lásku přes internet.