Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Živí mrtví - Hněv (2018) (epizoda) 

Tenhle díl je jak na houpačce, začátek nic moc, potom vcelku slušný a konec zase podělanej. Doufám, že to odporný klišé o nápravě Negana (a Ricka) v příští sérii zmizne, jako plus zase vidím odchod Morgana, který mě dost iritoval. Taky doufám že Dwighty boy najde svojí ženušku a vrátí se zpět. (já vím, taky klišé, ale v tomto případě to snesu;)

plakát

Živí mrtví - Musí pořád něco znamenat (2018) (epizoda) 

No jako, na začátku si zase tvůrci neodpustili rádoby moudra. Naštěstí se to celkem rozjelo a dost se těším *spoiler* co předvede Negan při svém návratu do svatyně.

plakát

Živí mrtví - Nenech nás sejít z cesty (2018) (epizoda) 

Tenhle seriál mám rád, občasný klišé překousnu, ale tenhle díl byl jedno velký klišé. Asi 10x jsme slyšeli, že je Maggie super vůdce (jako kdyby to nestačilo jednou), dále naprosto nepochopitelné strategické chování spasitelů při bitvě. Scénář byl vždy slabinou, ale tenhle díl bych snad i já napsal líp.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Bagetku rozřízneme, vložíme salát, sýr, Stephena Kinga a kousek X-MENů. Vznikne nám sendvič, který vypadá zajímavě a je cítit jako parfém z osmdesátek. Bojíme se ho ochutnat. Nakonec se odvážíme, jsme překvapeni. Chuť je fantastická... máme ji... všude... nebráníme se jí... P.S. Sean Astin už na steroidech nejede :(

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Začátek vás pěkně uvede, stručně představí postavy a vztahy mezi nimi a to bohatě stačí. Část v džungli ne naprostá pecka! ☺️ vztahy se pěkně rozvíjejí (stejně jako postavy) vtipy se střílí (Jack Black jede), no a konec je prostě koncovatej, nic nezkazil.

plakát

John Wick (2014) 

Co k tomu říct... pro mě uchvacující atmosféra, ale posledních deset minut (kromě ending scény) mě utvrdilo, že to bude za čtyři, ne za pět.