Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (71)

plakát

Action Man (1995) (seriál) odpad!

Nejstupidnější animovaný seriál, který jsem kdy měl tu smůlu zhlédnout.

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Hrozná pí*ovina. Nebýt toho, že jsem se na to musel koukat s malým bratránkem, tak se tomu vyhejbám jako čert kříži...

plakát

A-Team (1983) (seriál) 

Stejně jako Chuck Norris i oni tu budou navždy!

plakát

Batman: Dead End (2003) 

Až neuvěřitelně profesionální fanouškovský kraťas od asi toho nejfanatičtějšího batmanova stoupence. Kam se na tohle hrabou studiové AvP, AvP2 a jiní žabaři. Tohle je prostě crossover se vším všudy, který se drží všech jeho nepsaných pravidel. Takhle by to mělo vypadat, Marvele, DC a spol.! http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w

plakát

Bazén (2001) odpad!

Děte se utopit! Totální shit, kterej je i na slasher hrozná podívaná. Když už je ale scénář tak otřesně pitomej a "herci" tak toporní a nesympatičtí, tak to aspoň měli vycpat nějakejma pěknejma babama... čehož jsem se nedočkal. Nevím proč, ale ani jedna z nich se mi nelíbila... vlastně jo, Isla Fisher je tu pořád stejně pěkná jako v Nesvatbovejch. Škoda, že tak brzo umřela. Vsadím se, že by v pohodě odtáhla celej tento "filmovej skvost"... No nic, jdu si pustit Vřískot.

plakát

Beyblade (2001) (seriál) 

Ta 1* je za to, že mám ve skříni ještě asi 6 baybladeů. Nějak se jich nechci zbavit xD

plakát

Blade (2006) (seriál) odpad!

První dva filmy docela ušly. Proboha, ale vážně nechápu, proč museli natočit něco takovýho... navíc po trojce, která byla totálně zprasená, a už to samo o sobě naznačovalo, že tahle série nemá budoucnost.

plakát

Brouk (2002) 

Velice humorný a příjemný nezávislý film... a dost slušně odfláknutej nápad s "teorií chaosu". Celou dobu mi přišlo, že ten brouk v příběhu žádnou velkou roli nehrál... Na můj vkus až moc postav, ale i tak si každá z nich dokázala získat moji pozornost. Ke konci jsem si snad v každém záběru myslel, že přijde nějaká tragédie (vražda, teroristický útok...ostatně postava podivína z blízkého východu tomu dost nasvědčovala... ano, asi začínám být xenofobní), ale nic se kupodivu nestalo. Takže, jako zajímavé nakouknutí do osudů několika lidí, ano... ale že by se z vás po jeho zhlédnutí stal aspoň laický znalec "efektu motýlího křídla", to rozhodně ne (v tomhle jsem od filmu čekal trochu víc).

plakát

Desperado (1995) 

Úžasně dávkovaná akce a legendární hlášky. Co víc si přát?