Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (14)

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Matt Damon a Pedro Pascal, režisér zas něco zpackal. Klišé spoustu vždy a všude, hodně oblud běhat bude. Královna je život všech, zabijem ji ve třech dnech.

plakát

Backstage (2018) 

Slováci dabovaní češtinou,... Bože! Asi nejbizarnější věc co jsem v kině viděl! Navíc když všichni říkají, že jsou Slováci, ale Ř říkají líp jak český rodilý mluvčí .... Celé je to špatné, děj zmatený jak lesní včela, hudba měla být lepší! Snaha hrát si na Let's dance prostě nevyšla ... Jedna hvězda za menší ukázku manipulace s výsledky v televizních soutěžích a dobrá choreografie skupiny Muertas. Ale to je tak vše. Druhý díl prosím NE!

plakát

Pepa (2018) 

Dobrá odreagovačka. Pokud máte zrovna čas zajít si na tento film po práci, určitě neuděláte chybu.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Je to napínavé, barevné a prostě to nemá chybu. V některých pasážích filmu jsem ani nedýchal, a tak dávám od začátku až do konce za pět hvězdiček!

plakát

Coco (2017) 

Tak dobrý animák jsem neviděl pěkně dlouho. Super!

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Dlouho jsem neviděl film, který má takový "tah na bránu". Od samého začátku vás chytne a nepustí. Skvělý námět od španělské produkce a parádní dílo za plný počet bodů! Perfecto!

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Čekal jsem dobrodružství, cesty hustým pralesem, honičky s lidojedy a nebezpečné nemoci zabíjející jednu vedlejší postavu po druhé ... Ale místo toho jsem shlédl 140 minut nudy. Všechno se to hrozně táhne v podivné komorné atmosféře a skoro celý film je točený v přítmí a tak se na něj nedá ani pořádně koukat. Možná trochu tvrdé vyjádření k tomuto ryze životopisnému filmu, ale prostě to jsou dvě hodiny o ničem. Čistého času atraktivní výpravy džunglí je velmi málo. Škoda, začátek měl potenciál a konci jsem ještě dával trochu naději, ale byl jsem jen hodně naivní,.. jedna hvězda je pro mě maximum