Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Obsahy (12)

Do temnoty - Krvavý měsíc

Do temnoty - Krvavý měsíc (2021) (epizoda)

Matka (Megalyn Echikunwoke) se se svým synem Lunou přistěhují do městečka, kde chtějí začít žít poklidný život. Avšak i ten má svá pravidla. Ty musí především dodržovat syn Luna, protože jejich nedodržení by mohlo stát jak životy zvířat, tak nevinných lidí. Nejtemnější chvíle nastává před úplňkem, kdy se s Lunou začínají dít podivné věci.

Do temnoty - Chapadla

Do temnoty - Chapadla (2021) (epizoda)

Fotograf Sam Anselm (Casey Deidrick) se seznámí s dívkou Tarou (Dana Drori), se kterou si ihned padne do oka. Plánují svoji společnou budoucnost, avšak zneklidňuje ho její nejasná minulost, která postupně vyplouvá na povrch.

Prázdnota

Prázdnota (2020)

Bývalý policista James Lasombra (James Badge Dale) pátrá na žádost matky (Marin Ireland) po pohřešované Amandě Quailové (Sasha Frolova), která není k nalezení. James se dozvídá, že Amanda s přáteli vyvolala Empty Mana, mýtickou bytost, jež také zapříčinila ztracení jejich přátel. Když se případem prokousává dále, zjišťuje znepokojivé informace ohledně údajného Empty Mana.

Do temnoty - Záhadný pacient

Do temnoty - Záhadný pacient (2020) (epizoda)

Henry Cameron (Barry Watson) se probudí v nemocnici po útoku atentátníka. Tvrdí, že je zde uvězněn nedobrovolně, a že je současným prezidentem Spojených států amerických, načež je poté poslán do psychiatrického oddělení nemocnice a podstupuje tvrdou léčbu.

Do temnoty - Hodný pejsek

Do temnoty - Hodný pejsek (2020) (epizoda)

Žena ve středním věku si po několika nepovedených rande a zrušení stálého platu ve své práci pořídí emoční podporu – psa. Ten jí okamžitě zvedne náladu, protože je velmi přítulný, dokáže vycítit její úzkost a chrání ji za každou cenu. Všechny starosti se jako kouzlem rozplynou, až do doby, než se na scéně objeví mrtvá těla.

Do temnoty - Zrození

Do temnoty - Zrození (2020) (epizoda)

Těhotná mladá žena byla unesena ženou, která se chce za každou cenu zmocnit jejího dítěte, ač zatím nenarozeného.

Do temnoty - Pooka žije!

Do temnoty - Pooka žije! (2020) (epizoda)

Skupina přátel jednoho večera vymyslí Pooka challenge a zveřejní ji na internet, aby zesměšnili ty, kteří ji opravdu udělají. Nečekali však, že se jejich challenge stane populární, ale i skutečností, která má zlé důsledky.

Do temnoty - Zelenání

Do temnoty - Zelenání (2020) (epizoda)

Misty se vydává se svojí kamarádkou Chloe, s níž se před pár týdny pohádala, na obrážečku hospod. Zdá se, že to bude běžný den svatého Patrika. To se však změní, když kamarádka zmizí a Misty zjišťuje, že se ocitá uprostřed mimozemské invaze.

Do temnoty - Valentýn

Do temnoty - Valentýn (2020) (epizoda)

Valentine Fawkes uspořádá po pěti letech od svého rozchodu se šíleným a nepředvídatelným sociopatem vystoupení. Avšak on se na jejím vystoupení ukáže se svoji novou přítelkyní, která zpívá stejné písničky jako ona a vypadá jako přesná kopie jí. Žádá ji jen o malou pomoc, ale Valentine odmítne, protože ho zná. Tušila, že v něm něco rozpoutá, ale nečekala, že jí během jedné noci udělá ze života hotové peklo.

Do temnoty - Půlnoční polibek

Do temnoty - Půlnoční polibek (2020) (epizoda)

Parta přátel se vydá oslavit Nový rok do vily, která patří jednomu z kamarádů. Netuší však, že jejich hra „Půlnoční polibek“ se obrátí proti nim.

The March Sisters at Christmas

The March Sisters at Christmas (2012) (TV film)

Matka čtyř dcer, které bydlí spolu s ní v domě Orchard, se chystá dům prodat. Odjíždí o Vánocích s otcem na dovolenou a dcery ponechá doma. Ony se rozhodnou, že dům zrenovují a dům se prodávat nebude. Filmem se prolínají různé milostné zápletky a problémy mezi sestrami. Podaří se jim matku přesvědčit, že prodej domu je špatný nápad?

Stillwater

Stillwater (2018)

Parta šesti přátel se po dlouhé době chystá sejít u Stillwater, kde mají v plánu kempovat na pár dní. Připojí se k nim nezvaní hosté, kteří jim trochu zavaří plány. Dalšího dne zjistí, že byl jeden z jejich přátel zavražděn. Začíná pátrání po vrahovi. Kdo ho zabil a jaký byl vůbec jeho motiv?

Reklama