Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Poligon

Poligon (1977)

Animovaný snímek o vědci, který sestrojil revoluční zbraň činící všechny téže kategorie zastaralými. Tank, který dokáže v boji samostatně jednat, umí se vyhýbat nepřátelským střelám a má vysoce pokročilý zaměřovací systém. Vynálezce tento prostředek nabídne armádě, přičemž ke zkouškám dojde na osamělém, vzdáleném ostrově. Nikdo z vojáků ovšem netuší, že konstruktérovi nejde o zdokonalení arzenálu vlastní země, ale o pomstu za syna, který padl během jakési koloniální války.

The Cyclops

The Cyclops (1957)

Mladá žena se v doprovodu tří společníků (pilot, vědec a obchodník) vydává hledat svého manželka, který i se svým letadlem zmizel kdesi v mexických horách. Na místě nehody nacházejí oblast plnou radioaktivní horniny, jejíž vinou veškerá zdejší zvířena mutuje a dorůstá gigantických rozměrů. Po úvodních střetech s přerostlými ještěrkami narazí výprava na obrovského, znetvořeného člověka, žalostný to pozůstatek ztraceného manžela hlavní hrdinky. Monstrum, rozzuřené výstřelem z pušky, na skupinu lidí zaútočí a jedinou nadějí na přežití se stává okamžité opuštění děsivé krajiny…

Andělé z Vietnamu

Andělé z Vietnamu (1989)

Dobrodružný snímek z války ve Vietnamu. Při misi daleko od vlastních základen nalezne americká četa zlatý poklad. Při boji s místními domorodci, vedenými bývalým nacistickým žoldákem, však několik vojáků upadne do zajetí. Jejich velitel se je rozhodne osvobodit. Za příslib získání zlata přemluví skupinu Pekelných andělů, aby mu s touto misí pomohli. Malá skupina na motorkách vyráží napříč džunglí, splnit zdánlivě nemožný úkol.

Reklama