Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Akční

Obsahy (4)

The Book Group

The Book Group (2002) (seriál)

The Book Group je temná komedie, která sleduje Američanku, jež se sama přistěhovala do Glasgow a založila tam knižní klub, v doufání najít si nějaké přátele. Postupně se dozvídáme i o životech jednotlivých členů skupiny.

Feel the Force

Feel the Force (2006) (seriál)

Sally Bobbinsová a Sally Franková sú škótske policajtky. Cagney & Lacey 21. storočia - ale s horšími účesmi, The Dukes of Hazzard - ale s autom, ktoré má otvorené dvere, Dalziel a Pascoe, ale s hlúpejšími priezviskami. Ich šéfka je seržantka Beasley, vysoká a desivá žena, ktorá považuje Frankovou a Bobbinsovou za neustály zdroj jej iritácie. Ich úmysly môžu byť dobré, ale ľahko sa nechajú rozptýliť a sú to smoliarky. Pridajte k tomu neopätovanou lásku, ktorú Franková cítia ku kolegovi MacBeanovi, a MacBeanovu tajnú vášeň pre jeho partnera MacGregora. Nie je potom ťažké pochopiť, prečo majú naše hrdinky tak málo času na odstránenie zločinu.

Feel the Force

Feel the Force (2006) (seriál)

Sally Bobbinsová (Michelle Gomez) a Sally Franková (Rosie Cavaliero) jsou skotské policistky. Cagney & Lacey 21. století – ale s horšími účesy, The Dukes of Hazzard – ale s autem, které má otevřené dveře, Dalziel a Pascoe – ale s hloupějšími příjmeními. Jejich šéfovou je seržantka Beasley (Leigh Zimmerman), vysoká a děsivá žena, která považuje Frankovou a Bobbinsovou za neustálý zdroj její iritace. Jejich úmysly mohou být dobré, ale snadno se nechají rozptýlit a jsou to smolařky. Přidejte k tomu neopětovanou lásku, kterou Franková cítí ke kolegovi MacBeanovi (Jamie Michie), a MacBeanovu tajnou vášeň pro jeho partnera MacGregora (Emun Elliott). Není potom těžké pochopit, proč mají naše hrdinky tak málo času na vymýcení zločinu.

Reklama