Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (39)

plakát

Barbie (2023) 

Pro mě po stránce procent strašně špatně hodnotitelný film, protože jel na vlně totální pecky, která byla intermitentně přerušovaná totálním klišoidním patosem. Se kterým sice souhlasím do posledního slova, ale už mě to prostě nebaví a to, co mělo být šokujícím otevřením očí, začíná být trochu otravné.

plakát

Velryba (2022) 

Hodně syrové a rozhodně ne pro každého.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

kdyby se míň vykecávali s rybama, mohl by to být supr film s normální dvouhodinovou metráží

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

může mi někdo vysvětlit, jak a koho napadlo natočit další díl o suicide squad a pojmenovat ho úplně stejně jako ten první? nemůžu jíst, nemůžu spát, potřebuju odpovědi....

plakát

Tenet (2020) 

75% wtf, 25% wow - 100% Nolan

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Původně jsem tomu dala jenom dvě. Fakt. Ale viděla jsem ten film v červenci, a je listopad a pořád jedu Lion of Love, jako by to mělo být naposled a dneska večer vážně uvažuju, že si to pustím ještě jednou. Tak si říkám.. že si to ty tři hvězdičky snad i nakonec zaslouží. Koneckonců, ačkoliv je to přece jenom trochu sranec (co si budem) je to milý film s pár solidníma a pár fakt dobrýma vtipama a je tam Dan Stevens, který byl jako vždycky úplně boží. Tři hvězdy. Howgh!

plakát

Richard Jewell (2019) 

Mám dojem, že tenhle film dostal mnohem míň pozornosti, než kolik by si zasloužil. Je to řemeslně naprosto skvěle natočený a Paul Walter Hauser i Sam Rockwell byli na jedničku. A Clint Eastwood.. ten je prostě hustej.

plakát

365 dní (2020) odpad!

Tohle si nezaslouží ani komentář

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Na více než jednu hvězdičku to sice není, ale přiznám se, že jsem to na vlně fascinace neuvěřitelnou prázdnotou a lidskou tupostí stejně sjela skoro celé. ("Harry's from Australia, and I literally don't know where that is.")

plakát

V kraji vína (2019) 

103 minut naprosto nevyužitých komediálních talentů