Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Nudos

Nudos (2003)

Pep (Carlos Álvarez-Novoa), vysloužilý námořník, se dozví, že onemocněl nevyléčitelnou chorobou, a rozhodne se ukončit svůj život. Uzavře životní pojistku, jako dar pro svou ženu, kterou opouští. Do děje ale vstoupí ambiciozní advokátka Silvia, které je jasné, že Pepovo smrt nebyla nehoda.

Rodinný průvan

Rodinný průvan (1996)

Jako každý pátek, Henri vyžene poslední klienty ze své hospody a společně se sestrou čekají na zbytek rodiny... Měla to být oslava narozenin, ale vše se zkomplikuje, a začne koloběh narážek, vtípků i hádek mezi sourozenci, za přítomnosti flegmatického číšníka, který se tu a tam snaží situaci urovnat.

Alas de mariposa

Alas de mariposa (1991)

Děj filmu se odehrává v Baskicku, na severu Španělska. Manželé čekají dítě, a velmi si přejí chlapce. Narodí se jim ale holčička. Především matka je velmi zklamaná, cítí se provinile, navíc v domě žije s mladým párem také děda (otec matky), který považuje rodinu za méněcennou, pokud nemá mužského pokračovatele. Nakonec se páru přeci jen podaří počít chlapce, ten však brzy po narození zemře, a vztah matky a dcery se natolik změní, že spolu přestanou komunikovat...

Reklama

Ovládací panel
5 bodů