Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Silent Hill

Silent Hill (2006)

Film v jednom ohledu krásně vystihl předlohu. Valí na nás pořád nové otázky a nelogičnosti, na které většinou není odpověď. Akorát těch lidí je tam na mě trochu. Pěkný, krásně depresivní konec. Příběh je nejvíc podobný prvnímu dílu Silent hillu (včetně postav: Roseiny dcerky, Allesy, Dahlie, policistky Cybil a uplakané sestřičky v nemocnici), který vyšel v roce 1999 jen na PSX (tudíž nejméně známý). Postava Piramid Heada je převzata z druhého dílu, který osobně považuju za nejděsivější a nejzvrácenější z celé série.

Absurdistán

Absurdistán (2006)

Já se bavil od začátku do konce. Některé vtipy opravdu nemají chybu. "Když nekouříš Terlitonky, jdi do prdele". Vtipnějšího robota na mytí podlahy nikde neuvidíte, snad jedině v nemocnici u Svatýho Boha

Vybíjená

Vybíjená (2004)

Nejlepší Chuckova role vůbec. Děkuji ti Chucku Norrisi.. Tohle se naposledy stalo na slavném zápase v roce 1919, určitě všichni budete pamatovat..

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004)

Tahle komedie prostě nemá chybu. To jsem takhle jednou večer přišel z práce a dostal jsem hroznou chuť podívat na nějakej film. Podívám se do programu a vidim zprávaře. V duchu si řikám, že to bude jenom další, večerní, novácká patlanina. No co, alespoň si odpočinu. Bláhově jsem jsem se mýlil. Už od prvních prvních záběrů se na mě hnala taková smršt vtipů, hlášek a absurdních situací, že jsem se celej film válel pod křeslem a popadal za břicho.. Tohle se prostě musí vidět..

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Absolutní klasika. Jeden z njezásadnějších scifi filmů. Kostýmy, které nestárnou. Nestárnoucí zbraně. Emancipovaní mariňáci. Dokonalý Bishop. Občas u tohodle filmu usnu. Na to, že jsem ho viděl už alespoň 100 krát, tak pořád dobrý. A skoro vždycky když ho dávají, tak se koukám. Poleptané obličeje mariňáků a stále napětí. To můžu.

Predátor

Predátor (1987)

Super výprava, dobře vybraní herci, bezbolestná, skvělá maska Predátora, hudba od Alana Silvestriho. Snad první film kde má Arnie velkou konkurenci svalovců a neni mezi nima ani nejdrsnější. Super role Jean Clauda Van Dama jak vylézá z vrtulníku. No prostě klasika.

Strach a hnus v Las Vegas

Strach a hnus v Las Vegas (1998)

Splněný sen každého feťáka (tedy i můj). Film věrně kopíruje svojí knižní předlohu, což je mimochodem sto stránková knížečka. Výborná dvojka v hlavních rolích. U scény kde se Benicio Del Toro a Johnny Depp nadýchají éteru a jdou do cirkuskasina jsem se málem pochcal smíchy. Takovýchto scén je ale ve filmu víc. To se musí vidět:-)

96 hodin

96 hodin (2008)

Nekompromisní zabiják Liam Neeson, udělá cokoliv aby zachránil svou dceru. Když myslím cokoliv, tak mám na mysli: Mučení proudem, míření pistolí na nevinnou padouchovu ženu, střílení ze zadu do hlavy a žádné slitování. S každým mrtvým padouchem jsem ale měl pocit, že si to zaslouží a musí za své činy umřít. Příběh o unesené dceři snad nikdy neomrzí, zvlášť když je to natočeno takovým způsobem. Od začátku do konce má film neuvěřitelný spád, a ani trochu jsem se nenudil... To prostě žeru, finální bitka je skvělá.