Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (55)

plakát

Mumie (2017) 

Stop! Nechte toho a přestaňte týrat diváky točením a vydáváním podobných filmů. Příběh tragický a jak se někomu do tohoto podařilo uvrtat takové obsazení a udělat z toho takový propadák. Zápletka tragická, prostředí ponuré a nezáživné. 30%

plakát

Pixely (2015) 

Od sledování Bierdmana se mi nestalo, že bych byl u filmu víc zhnusen. Jak někomu můžou dát takový rozpočet a udělat něco takového... Jít na to do kina chtěl bych vrátit vstupné. Zápletka absolutně tragická. Děj chaotický a nesmyslný. Ono to vlastně ani není směšné.

plakát

Zkurvená noc (2003) 

Velmi povedená černá krimi komedie s prolínajícími se ději a přitom docela vtipná. Film plný klišé a ukazující současnou situaci v USA.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Rozhodně mě tento seriál jako velkého fanouška komiksů velice potěšil. Po pro mě obrovském propadáku filmu Daredevil je tento seriál veliké potěšení. Velmi dobré herecké výkony, zápletky a flashbacky.Už teď se těším na druhou sérii.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Po přemlouvání od přítelkyně, která mě uháněla ať s ní jdu na tento super úžasný film s krásným hercem, sem stejně nešel a šla raději s kamarádem. Včera jsem se na něj podíval a opravdu lituji jejího kamaráda jak v kině musel trpět. Nevzpomínám si kdy jsem naposledy viděl stupidnější film s tragickými hereckými výkony, žádným dějem, žádnou zápletkou a nesmyslným koncem. Rozhodně se na tento film dívat znova nebudu a doporučuji to i ostatním. Jestli chcete vidět film s příběhem kde uvidíte kozy a zadek tak se podívejte na Samce, který má alespoň příběh, zápletku a slušné herecké výkony. Jednu hvězdičku dám za ty auta co se ve filmu objevily.

plakát

NON-STOP (2014) 

Dočkal jsem se od filmu všeho co jsem očekával. Napětí se dalo krájet a na rozdíl od jiným thrillerů do konce filmu nevíte jak to vlastně dopadne. Viděl jsem všechny thrillery od Liama a myslím si, že jeho výkon jde progresivně nahoru a už jenom jeho obsazení mi zaručuje to, že film nebude rozhodně propadák. Samozřejmě pár chybiček ve filmu se určitě najde jako například neprohledávání zavazadel letecké ostrahy.Po vizuální stránce dobře provedené příchozí zprávy z telefonu i dobrá kamera. Celkový dojem z Filmu 80% a rozhodně doporučuji.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Na tady tomto filmu mě mrzí pouze jedna věc a to je ta, že jsem na něj nebyl v kině. Skvělá kamera, střih a herecký výkon Leonarda a Jonaha na jedničku. Musím vyzdvihnout neuvěřitelný herecký výkon DiCapria jak na něj začne působit se zpožděním prošlý prášek ''na spaní''. Jeho mimické gegy už z paměti snad nikdy nevymažu. Jinak film sám o sobě má spád, není v něm žádné hluché místo při kterém máte chuť jít na záchod. Je to prostě skoro 3 hodinová jízda od které jsem neodtrhl oči. Tento film však není pro všechny. Podle mě tento film buď budete zbožňovat nebo ho odsuzovat. Já patřím do té první kategorie a za mě určitě 90%

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Velmi podařený snímek ukazující realitu. Výborné herecké vystoupení jak ze strany Hankse tak ''Somalských'' herců. Jedinou kaňkou na filmu byla na můj vkus, až moc velká ukázka dovedností a nasazenosti americké armády. Film vřele doporučuji. Celý film mi v hlavě probíhala otázka ,,Proč nemají na takové nákladní lodi ani jednu zbraň''

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Sem velkým vyznavačem parodií jako oddechovek a musím přiznat, že tento film se řadí společně se Scary Movie 1 a 2 mezi nejlepší dosud natočené parodie. Film sem viděl asi zhruba 10x a pokaždé mě dokáže pobavit. Musím vyzdvihnout Marlonův výkon a jeho mimické gegy, kterým se prostě nejde nesmát a rozhodně na druhý díl půjdu do kina.

plakát

Robocop (2014) 

Osobně jsem čekal od tohoto filmu víc. Nejlepší herecký výkon zahrál bezesporu S.L.J. Rozhodně bych zvolil jiného herce pro hlavní roli. Jelikož Joel mě svým hereckým výkonem nenadchnul. Čekal jsem od filmu, že to bude pořádný akční film s klasickou závěrečnou řvavou, ale dočkal jsem se jenom zabití 2 robotů. Útěk z výzkumné stanice po tom co zjistil, že je Robocop mi připomínal scénu z Avatara, kdy se probudil v těle svého Avatara. Celkový dojel 50% a sem rád, že jsem na to nešel do kina.