Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (339)

plakát

Já, padouch (2010) 

Příjemně originální zápletka, roztomilé děti, nerdovský nepřítel, který vypadá jako Bill Gates.

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Mně se to líbilo. Koukali jsme na to spolu s přítelem. Čekali jsme, že to bude nějaká pitomá americká komedie. Ale nakonec to bylo celkem něžný film. Pravda, americké prvky tam trochu byly. Navíc jsem nedávno četla knihu od pana Virapena, proto mi téma okolo farmace přišlo trefné, i když čekala jsem, že ho rozvedou trochu více. I tak to působilo velmi příjemným dojmem.

plakát

Na vlásku (2010) 

Místy vtipné poznámky, docela rychlý dějový spád, sympatické postavy i jejich hlasy. Děj předvídatelný - ovšem, vždyť je to pohádka!

plakát

Panství Downton (2010) (seriál) 

Zatím rozkoukávám druhou řadu, kde je téma první světové války alfou a omegou. První řada mě příliš nezaujala, příliš ideální a slazené, vše dobře dopadlo vždy. Tak doufám, že se tam začne odehrávat nějaké to drama. Musím však pochválit dobovou výpravu, v jistých případech i reálné vyobrazení šlechty a poddaných.

plakát

Počátek (2010) 

Skvele promyslene, ale na druhé zhlédnutí to ve mě zanechalo dojem, že je tam dost mezer.

plakát

Poldové (2010) 

Ja se pobavila :) Vtipne momenty, rychly dej, melo to spad. Popravde receno, od K. Smithe bych takovyto zanr necekala, ale za posledni roky me uz tolikrat prekvapil, ze je to jen dobre :)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Sice jsem už v půlce věděla, že DiCaprio je sám blázen, ale i tak to bylo velmi dobré. Atmosféra, herci, nápad. Zahrála bych si takovou hru!!

plakát

Rozvedený se závazky (2010) (seriál) 

Zatím jsem viděla jen pár dílů, ale je to zajímavě pojaté. Pokud máte rádi suchý a sebeponižující humor ukazující, jak žalostný váš život je, tak si to zamilujete ;-)

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Skvělé vtipy, nadsázka, ironie, trochu romantika, komedie pro mladou generaci, která se dokáže odprostit od těch vzletných a filosofických filmů a názorů :-)