Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Romantický
  • Akční

Oblíbení herci (10)

Gale Harold

Moje láska. ;) Pro pět minut strávených s tímto člověkem bych byla schopna leccos spáchat, a to jsem jinak nenásilná osoba. :) Způsob, jakým ztvárnil Briana Kinneyho v Queer As Folk, mi přivodil trvalou závislost na tomto seriálu. Gale dokonale vypadá (krásnější Faun Barberini ;)) a navíc dokonale hraje. Věřím mu bolest, slzy, aroganci i to, že je prostě the hottest guy in Pittsburgh. Fascinuje mě, jak se jeho charakter vyvíjí, a hlavně mě maximálně přitahuje. He´ll always be young, he´ll always be beautiful. He´s Brian Kinney for fuck´s sake! A jen tak závěrem si myslím, že by si zasloužil hlavní roli v nějakém filmu. Protože má veliký talent a tak strašně dobře se na něj kouká. ;))

Heath Ledger

Tak tohle ještě nepřebolelo. ;( Mám pocit, že jsem přišla o mnoho krásných a silných filmových projevů tohoto talentovaného herce. Naprosto zbytečná ztráta a velká škoda... Pro mě navždycky Ennis del Mar a samozřejmě brilantní Joker.

Gerard Butler

Pro mě nesmírně sympatický herec, kterého sledovat je velkým požitkem. ;) V P.S. Miluji tě byl učebnicovým příkladem charismatu :), nezklamal mě v Dear Frankie, Fantomovi opery ani v 300: Bitva u Thermopyl.

Johnny Depp

Magicky uhrančivý človíček, který prostě perfektně hraje. :)

Patrick Dempsey

No jo, tady se projevuje my former McDreamy addiction :)), nicméně ve velké oblibě mám tohoto herce pořád. Myslím si, že skvěle zvládá smutné a dramatické okamžiky i komediální party a navíc je mi Patrick velice sympatický i jako člověk.

Ioan Gruffudd

Od časů Hornblowera mám pro něj slabost... ;) Vzhledově i herecky. :))

James McAvoy

Moje filmové srdéčko si ukradl jako Robbie v Pokání a Max v Penelope + jeho charisma bylo jediným pozitivem filmu Vášeň a cit.