Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (5 329)

plakát

Aaltra (2004) 

Je sice trošku perverzní se smát na místech, které z pozice hlavních hrdinů příliš k smíchu nejsou, ale já si nemohl pomoct. Svůj velký přínos tady má kamera, protože obraz většinu vtipných scén rozehrává a mnohdy jsou na něm zcela postaveny (pití v baru ). Samozřejmě tahle cesta do Finska je značně neortodoxní, ukazuje na některé závažné věci pokud jde o vozíčkáře, ale dělá to nesmutečně zábavným způsobem, v některých místech i poetickým (jízda na korbě auta ve finsku, sezení v moři při přílivu ).

plakát

Aberdeen (2000) 

V tomhle filmu herecké výkony zcela předčily příběh. Způsob jakým zahrál Stellan Skarsgård svou roli se opravdu hned tak nevidí. Lena Headey byla taktéž vynikající a navíc je tak krásná, že jsem z ní těžko spouštěl oči. Samotný příběh měl svou sílu, ale daleko více vynikaly jednotlivé scény. Třeba poblití a následné koupání nebo pouliční bitka. Musím říci, že po skončení fimu jsem asi na dvě hodiny zcela přestal pít .

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

O víkendu jsem se krmil krapet naročnějšíma kouskama, takže jsem potřeboval něco, co by mě jenom trošku omrdlo a zase šlo dál a tenhle biják je přesně takovej, mírně omrdne a jde dál.

plakát

Absolvent (1967) 

Dustin Hoffman opět předvadí geinální herectví.Při ztrátě jeho panictví jsem asi nebyl sám kdo byl víc nervozní než při ztrátě svého. Krásný příběh, a i když konec byl na mě trošku .....,ale to je jedno ta hudba je tak nádherná jo jo Mrs.Robinson. Ovšem nejen filmově dokonalé,ale i filmařsky odvedená skvělá práce od režie až po střih. Vím o čem mluvím neb jsem absoloval už tisíce hodin u filmů.

plakát

Abulele (2015) 

Izraelská kinematografie patří minimálně v regionu mezi nejprogresivnější a jsem si skoro jist, že Izrael nás bude krimit čím dál tím většíma pochoutkama. Tohle je takovej zajimavej mix fantasy, pohádky a akce. Ne všechno mně bylo srozumitelné, jednání některých dospělých postav (rodiče Adama ) bylo pro mně občas napochopitelné, ale konec byl moc hezký, vyspělý, ale tak aby zůstal věren dětskému divákovi.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Kdysi mě jedna důchodkyně požádala zda bych jí nepomohl najít jejího jezevčíka. Objevil jsem ho uvázanýho před kuchyní jednoho hostince. Dokopal jsem jezevčíka zpět k důchodkyni a ta mě radostí z dojemného shledání nazvala zvířecím detektivem . Jo a ten den v té hospodě neměli ani svíčkovou, ani guláš :( . Pro tento film mám proto velké pochopení .

plakát

A.C.O.D: Děti rozvedených (2013) 

Počáteční zábavná lehkost vyprávěcí lehkost mě příjemně překvapila, ale postupně film vážněl a romantizoval a vytvářel ze sebe pytlík přecpanej dialogama, který začaly docela nudit.

plakát

A co teď? (2011) 

Všechny náboženské konflikty nebo spíš pře v té vesničce byly naprosto umělé, působily nereálně, někdy jsem ani nechápal cože je zase příčinou, že jsou chlapci opět v sobě. Na náboženství, resp. na jeho představitele mám větší pifku než na nácky či komouše, protože dokážou obrátit bratra proti bratrovi, ale tady v tom filmu jsem jen nechápavě zíral jak se mně film snaží namluvit že mezi muslimy a křestany panuje napjatá atmosféra a bitku jim tam vyřeší jedna ženská, že vletí mezi stádo chlapů a začne každýmu z nich nadávat, ale no tááák. Buď tak nebo tak, ale tenhle polotovar fakt nepříjmám. Uznávám filmu jakousi satiru v podobě snaze žen zabránit za každou cenu konfliktu, jenže v tomhle případě by na to stačil i semafor. Viděno v rámci projektu Challenge tour 2015 jako film číslo 11.

plakát

Action Jackson (1988) 

Ale jo, tenhle Jackson byl docela akční. Ovšem na Michaela Jacksona nemá, ten jak spatří dítě tak je doslova akční ďábel !