Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (5 325)

plakát

Pátrání (2018) 

Tomu říkám moderně zpracovaný krimi thriller 2.0. Párada v první minutě to veme tempo a jede až k finálovce hodně dábelskou rychlostí. Ten konec ukrad filmu absolutní hodnocení, ale i tak mimořádná kvalitka.

plakát

Tygří mléko (2017) 

Mě se to hrozně líbilo, film působil opravdově, samozřejmě až na ten povinně emotivný konec. Ale jinak dospívání v současném Německu přes který mám náhled na současný stav v Německu. Skvělý a Německu tleskám kam to dotáhlo, káže nám o otevřnosti a toleranci a přitom při vstupu naši země do EU nám zákazali na několik let u nich pracovat a za pár let, škemraj nejen o to aby jsme tam makali, ale dokonce už aby jsme vstupili do jejich armády, protože ta užasná a geniální politika Německa je tak skvělá, že se tam už mladí lidí ani nedokáží indetifikovat se svou zemí a co je legrační, že tam zaplní náměstí na svou podporu prezident země, která je k Německu minimálně ve slovním letorice velmi nepřátelská. Sledovat Německo je naprosto fascinující záležitost, protože sledujeme rozpad základu státu de facto v přímým přenosu. To jsem trošku odbočil od filmu, ale film ve mě takový pocit silně vyvolal i když určitě měl vyvolat uplně jiný viz konec. Nicméně jedno se Německu pořád upřít nedá, má skvělý talentovaný filmaře a viděl jsem dvě mladý, velmi mladý talentovaný herečky.

plakát

Tajnosti a lži (1996) 

Jezisi ta matka měla strašnej hlas a ještě jak každýmu říkala srdíčko. No tohle mít doma, tak se radši odstěhuju na Ukrajinu. Navíc na můj vkus se tam hrozně mluvilo, resp. bylo tam strašně moc žen co pořád mluvily. Abych jen nedržkoval, herecký výkony jsou skvělý, po všech strankách působí opravdově a "rodinný" závěr u stolu nemá jedinou chybu.

plakát

Na západní frontě klid (1930) 

Neskutečná síla, tolik pravdy v dialozicích jsem už dlouho neslyšel. Co je však vlastně nejvíc silné, že ten film je stále aktuální a měl by být promítán po celým světě všem mladým klukům a holkám, protože zdá se mě, že bojechtivosti za vydatného popichování mocipánů, kteří, ale nikdy nebudou v první, ve druhé, ale ani v poslední linii, za to my všichni ostatní budeme chcípat, pro jejich ego. Ten film ve mě pořád roste.

plakát

Stvořeni pro lásku (2000) 

Obrázová a hudební složka je luxusní, jenže horší to už je s vnitřkem, spousta scén vyznívalo absolutně do ztracena a fakt jsem v srdci těch dvou opuštěných dušiček někdy ztrácel.

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Po dnešním mediálním výstupu pana režiséra Zelenky, ve kterým nás tak "krásně" urážel za hodnocení jeho pohádkového super šlágru Žito se pomalu bojím hodnotit, aby nás nehonili po ulicích nasraní herci a režiséři, ale naštěstí Peter Bebjak je sympaťák ze Slovenska a arogance a urážky lidí jsou výsadou českých umělců. No, ale ponechme stranou naše české režiséry, kteří rok co rok sbírají za své pohádky ceny na všech prestižních světových festivalech a jen pitomci z csfd to nevidí, protože jsou zlý a nepřející, bezcharekterní nuly ze čtvrté cenové kategorie, krásně jste nás vystihl pane Zelenko, to jsem celý já. Doufám, že jste mezi urážkama uživatelů našel čas, pane Zelenko a koukl na tuhle pohádku, protože ač nebyla dokonalá, měla v sobě hnusný, zlo, krásně čistý dobro, sympatický casting, nějaký to kouzlo, moudrého krále, pohádkovou zápletku,prostě to co od pohádek očekávám, ale i když jsem nula ze čtvrtý cenový kategorie, nikoho urážet nebudu, naopak držím Peterovi palce ať příští dostane o nějaký ten groš navíc, aby mohla vypadat ještě lépe.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Krásný, překrásný. Hrozně moc se mě líbilo zkombinovaní světa lidí a světa fantazie, která měla přesah do realitu, jak se člověk chová k člověku a ke svému okolí, jak vůbec neumí vnímat své okolí, život kolem sebe. Tohle bylo silný a nádherný ze všech stran .

plakát

Deník strojvůdce (2016) 

Hned na začátek musím pochválit kolegu Pepince za neskutečně kvalitní komentář. Včetně ohlasu na herecko-vizuální, tedy zejména vizuální projev Niny Jankovič, pánové měli jsem si pro příští rok naplánopvat výletíček do Srbska, protože, jestli se tam nacházejí takový kočky jako je Nina, tak to je Srbsko hotovej dar z nebes. No k tomu hlavnímu, tedy pepincovi a Nině a už jsem vyjádřil a teď ještě k filmu. Měl jsem situaci ulehčenou, protože všechno kolem vlaků miluju, tedy až na ty výsery v podobě nekoenčných výuk, letos jsem snad nikdy nedojel do Budějek vlakem, zpožděný, nefunkční hajzly a zkurvený Francouze ve vlaku = nejodpornější národ Evropy. Tady se mě líbila ta lokotka a samozřejmě humor, značně neortodoxní, ale bydlení v depu ve vlaku je sen největší. Fackovačka koupajícího kretena v nějaký polobažině, odchod od maturity kvůli mávání, prostě luxusní černej železničná humor.

plakát

Fanny a Alexandr (1982) 

Já se tohoto filmu bál jak čert kříže, dlouhodobě nemám příliš rád interiérovky a tady to je teda super porce interiéru. Dal jsem si to na dvě části, protože jinak bych už zřejmě nežil. Neskutečná nuda a je mě úplně jedno, že jsem asi jedinej na csfd, kdo tomuhle dá málo hvězd, ale mě to prostě nebavilo. Příliš postav, nešikovný střih, mraky dialogů. Uznávám skvělý herecký výkony i práci režie, ale představa, že bych se musel koukat na pětihodinovou verzi o této rodině mě děsí víc než terorismus.