Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (5 325)

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Kyž už jsme u těch duhců, tak ten duch osmdesátých let v tomhle filmu hrál hlavní roli a proto nemůžu v hodnocení jinak, než po tíhou nostalgie dát vyšší hvězdičkovou dávku

plakát

Soused (2021) 

Německy precizní dialogové dusno založené na exceletních výkonech Dana Brühla a Petera Kurtha. Ještě ve mě to dění a následky všech činů obou postav silně rezonují. Opravdu parádní psycholgická rozebírka.

plakát

Film roku (2021) 

Vcelku vydařená satira na herecké a režisérské ega. Vcelku řkám proto, že se mě nelíbil artový nádech který jsem z filmu cítil, ale Pen je pořád charismatická kočka na kterou se kouká jedna báseň.

plakát

Constantine (2005) 

Já sice tyhle báchorky o démonech moc nemusím, ale tady mě hned z počátku zaujala hlavní postava Johna Constantina a tak jsem se chytil a příběh odjel a nutno říct, že to byl nejen velmi poutavý příbeh, ale vizuálně a hudebně skvěle zpracovaný film, který bavil svým obsahem i herci v hlavních rolích Keanu je jasnej a pani Bondová je sexy a charismoška téměř vždy a za každých okolností.

plakát

365 dní (2020) 

No pane jo a pak, že pohádky točí jen Jirka Strach, ovšem na takovýmhle scénáři se podílel nejen blbej a blbejší, ale ještě museli zavolat nejblbějšího, aby to za ně vylousk. Ovšdm odpad nedám, to zase je laciný gesto, líbil se mě ten luxus a styl a docela kvalitní úroveň měli šukačky, to zase musím ocenit, točit to já, tak uhnu s filmem trošku jiným směrem a hned bych tady od měl pět hvězdiček od kdejakého prasátka, že ?

plakát

Stínohra (2022) 

Peter Bebiak umí pracovat s herci skvěle, tady je to jeden super výkon vedle druhýho. Příběh taky dobrý, hlavně kvalitně zpracovaná pointa se v česko-slovenských luzích a hájích až tak často nevidí. Minus za kameru při rychlích scénách, to je hnus a ne umění

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Tři tygry miluju, ale na streamu, to je jejich místo a tam jsou kingové humoru, ale tohle tak zoufalé scénaristické tápání a navíc ten humor byl takovej mimo výseč, zatímco ve streamech, kde se nemusí pracovat na postavách a jede se, tak tady to bylo jako když jdu na houby, ale sbírám jehličí a myslím si, že se dobře najím. Dám do Ovy alespoň jednu hvězdu, ale asi je to jen za tu 80 vhs nádheru na začátku v tom kutlochu.

plakát

Old Surehand (1965) 

Dojímá mě jak se tvůrci vůbec nesrali z castingem a cpali do každé mayovky, stejné herce. Co mě vadilo však na tomhle díle mnohem víc, byla "povinná" postava imbecila" on je nějakej imbecil v každým díle, ale tady to bylo vysloveně trapný. A mezi námi kdyby tam Vinnetou nebyl tak by se hovno stalo.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

No páni, teda, že se v týhle pomatený době dočkám, přimočarýho, drsnýho, ale přitom rozhodně ne pitomýho bijáku to už jsem ani nedoufal. Než jsem začal psát koment, trošku jsem tady ležel a přemýšlel o tvůrcích, proč zrovna takto a ne jinak a jak vlastně v jednoduchosti je síla. Ano jistě, scénama z Arnieho orginálu to po tobě pomrkává nejednou a dokonce zazní i kult hláška "když to krvácí, může to i umířt", ale nelekej se vůbec se nejedná o predátorskou píčovinu jakou jsme tu měli s Brodym.  Mě spíš přijde, že tady někdo u jedničky uvažoval hodně dobrým směrem. No jakou postavu jsme po Arniem měli v origošce nejradši ? No jasně "indiána" . Co nás bavilo nejvíc ? No když Arnie zjístí že Predyho neporazíš na sílu na super zbraně, ale na chytrost a návrat k podstatě pravěkýho lovu. A přesně v duchu těchto odpovědí se natočil novej predoš a je to hodně, ale kurva hodně dobrý. Tempo, jednoduchost, napětí, umí to velmi rychle udělat atmosféru, fantastický záběry, hudební podkres jdou na wau a teď hlavní, já nevěřil, že bych dokázal zbaštit, to že se predymu postaví cca 15 letá indiánská holka a já s tím nebudu problém, ale stalo se, opravdu holka mě měla za chvíli na svý straně a bylo vymalováno. Zkrátka a dobře máme to filmového krále VOD roku 2022.

plakát

Bomba (2021) 

Docela mě překvapila nemalá česká stopa ve filmu a tím nemyslím jen značku auta. Film úplně blbej není, příjmně odsejpá, nehraje si na nic složitýho, jediný že od jisté části člověk asi tuší, kdo je asi pachatel.