Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční

Recenze (616)

plakát

Dark - Nekonečný cyklus (2019) (epizoda) 

Tak tohle je úžasný. Provázanost minulosti a budoucnosti s nevyvratelností přítomnosti je neskutečná. Teda neskutečný je, jak tak geniálně nepochopitelnou myšlenku dokázali tvůrci zhmotnit, osadit perfektními herci, mrazivou atmosférou, ikonickou hudbou a emocemi, který se prodíraj mejma slznejma kanálkama.

plakát

Dark - Cestovatelé v čase (2019) (epizoda) 

Sic mundus creatus est. Seriál ověnčený záhadami se začíná rozkrývat, a tím ukazuje, jak je vše epicky propojené a úžasné. Tedy spíš úžasně nepochopitelné. Přibývají časová období a vykreslují se vztahy mezi rodinami, což mi hlava přestává brát a musím si díl pozastavovat.

plakát

Dark - Jak zaseješ, tak sklidíš (2017) (epizoda) 

Některé seriály jsou jako ovoce. Dozrávají, a pak hnijí. Avšak netuším, k čemu přirovnat Dark. Jako by kvalita epizod byla stále stejná. Stále stejně skvělá.

plakát

Dark - Rozcestí (2017) (epizoda) 

Jak je již psáno, s přibývajícími díly přibývá i zápletek, záhad a otázek (hlavně otázka kdo je kdo)..

plakát

Dark - Sic Mundus Creatus Est (2017) (epizoda) 

Já zas nemám slov. Tohle je naprosto skvěle atmosferický. Nebyla jediná minuta, kdy bych se nudil, házel oči jinam nebo snad zapínal telefon. Jak jsem již zmiňoval v předchozích epizodách, je tu dost postav, které jsou si podobné (ty samé, jen z minulosti), takže se musím pořádně soustředit, ale občas se mi ten mozek stejně přehřívá. I když u Dark mi to vůbec nevadí!

plakát

Dark - Lži (2017) (epizoda) 

Po zhlédnutí první poloviny jsem si byl téměř jistý, že na první díl tato epizoda mít nebude. Napětí se ale stupňovalo a já musím hodit opět pětihvězdu. Neskutečný výkony herců, stále temnější atmosféra a i přes to, že se dost věcí objasňuje, skrytého přibývá exponenciálně.

plakát

Dark - Tajemství (2017) (epizoda) 

Hodně dobrý rozjezd. Zrovna od Němců bych takovou pecku nečekal, skvělá atmosféra ladí s hudbou, z které leze mráz po zádech, scénář ověnčený různými tajemstvími a záhadami, a to vše zahráno špičkově uvěřitelnými herci, do kterých se divák po chvíli vžije a prožívá dobrodružství v jejich očích.

plakát

Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974) 

I na mě, jakožto zástupce mladé generace, tenhle film působí pořád stejně, jako na diváky, pro které byl snímek původně natočen. Působí stále neskutečně vtipně. Brilantní herci a ještě brilantnější humor. Tohle je klenot dámy a pánové, klenot české kinematografie.

plakát

Humans - Epizoda 8 (2016) (epizoda) 

Brilantní zakončení druhé série. Do poslední chvíle jsem nečekal, že se stane to, co se stalo. Až po skončení jsem si uvědomil, že je to seriál, a v něm je vlastně možné všechno.

plakát

Humans - Epizoda 3 (2015) (epizoda) 

Jsme u třetího dílu a já jsem ochotný udělit špinavých pět hvězd! Už po tak malé chvíli jsem se vžil do postav, a jako u každého dobrého seriálu začínám křičet do obrazovky a lamentovat nad tím, jak se charaktery chovají. Vše začíná dávat smysl a gradovat, což si neskutečně užívám. Snad tomu tak bude i v dalších dílech.