Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 337)

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Já teda Hellboye nikdy nežral. Přišlo mi to vždy trochu divné a tohle jsem si pustil s pramalým očekáváním. No a musím přiznat, že jsem se skvěle bavil. Příběh je teda debilní, efekty většinou taky, ale Hellboy tam mlátí obří monstra obřími předměty, mluví u toho sprostě a všude cáká fakt hodně krve. A pak když pekelný obludy vylezou na zem a začnou masakrovat, ale fakt jako brutálně, explicitně masakrovat civilní obyvatelstvo, tak jsem se musel culit. Za ty chuťovky by se nestyděli ani cenobiti. No a když ak na mě v závěrečnejch titulkách vykouknul Neil Marshall tak to hned dávalo smysl :) David Harbour je skvělej.

plakát

Neřízená střela (2010) 

Typicky britská uprděná blbost, ale teda brilantně obsazená. Neurážející, milé a krátké.

plakát

Co tomu řeknou lidi (2017) 

Drsný příběh o pákistánské puberťačce v Norsku, kterou fotr nachytá s amantem v pokoji po večerce a začne jí rodinné peklo. Film ukazuje zkostnatělost muslimských imigrantů, kteří absolutně nemají zájem žít podle hodnot země, do které přišli a raději by dále drželi ženské pod zámkem. No, nepřál jsem jí to.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Bombový napínač, u kterého jsem byl dost často fakt nasranej. Ale vlastně v kladném smyslu, jelikož mi na dění a postavách opravdu záleželo a nechtěl jsem, aby se jim děly špatné věci. Pokud máte pevné nervy, tak vřele doporučuji.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Bezkrevný produkt, jehož dění mi bylo naprosto u prdele. Jedinou dobrou postavu, generála Huxe, nedůstojně odpraví někde ve třetině a zbytek mě nezajímá. Což je fakt průser. Je to třetí film s těmito hrdiny a tvůrcům se nepodařilo dát jim ksicht. Jejich špičkování působí tak násilně a nepřirozeně, až mi bylo smutno. Přitom v tom prvním díle, minimálně Rey i Kylo Ren, byli zajímaví a já byl opravdu zvědav na jejich dobrodružství. Pro mě osobně hřebíček do rakve Star Wars. Budu dělat, že tahle nová trilogie neexistuje, ale bohužel se jí podařilo znechutit mi i ten zbytek.

plakát

Nebezpečná laskavost (2018) 

Film Pula Feiga se vším všudy. Kdyby to natočil někdo jiný, dost pravděpodobně by to pojal pouze jako thriller a vznikla by blbost, protože děj prostě není z nejsilnějších. Feig přihodil nadhled, humor a navedl Annu Kendrick, aby to zahrála, tak jak to zahrála. A díky ní si ten film budete pamatovat, protože je prostě mega naivně roztomilá, odhodlaná a nejde jí nepřát úspěch. Do toho to tam skvělě glosujou další rodiče. Vždycky jsem se gebil když tam byli. Blake Lively oproti tomu působí trochu mdle. Je fešná, ale tu světačku jsem jí moc nežral. Nebyla dostatečně výrazný protipól. Ke konci už to ztrácí dech, ale stejně jsem se pobavil a i ten soundtrack je boží.

plakát

Loft (2008) 

Na můj vkus až úsměvně překombinované. Nějak jsem nebyl na stejné notě a některé scény s rychlými střihy a pohledy do očí, doprovázené dramatickou hubou mi přišly docela komický. Hlavní premisa je fajn a i herci byli dobří. Utkvěl mi ten ohyzdnej zrzek, ale je to příliš dlouhé a ne tak chytré, jak by asi chtělo.

plakát

Palm Springs (2020) 

Megaohraná premisa vzatá z trochu jiného úhlu. No nic extra vážení. Jako přežil jsem to, ale protože Samberga fakt můžu. Jakákoliv jeho grimasa mě baví a tlemim se. Co si budeme nalhávat, ten film je ale docela blbost. 50%

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

Mohlo to být kratší, ale když ten materiál měli, tak proč to nepodojit. O basketu vím kulový a stejnak mě to bavilo. Dost mě zaujal Jerry Krause, vyprofilovaný jako odpornej tlusťoch, co kuje pikle. Což teda asi byl. Přesto dokázal přivést potřebné hráče a trenéry, aby byli nejlepší. A to není jen štěstí.

plakát

Deranged (1974) 

Cca do půlky film působí trochu jako fraška, jelikož hlavní pervert se fakt divně ksichtí. Seance s pošahanou tlusťoškou je až komediální. Od únosu barmanky to začne být ryze exploatační a scéna večeře velmi podobná Texaskému masakru. U sledování mi nebylo věru příjemně, jelikož i přes občasné úsměvné zpracování, napětí tam je a scéna, když tam je v paruce s ňákou škraboškou má fakt grády. Roberts Blossom hraje svůj part totálního creepa výborně. Je fakt extrémně nechutnej a znepokojivej.