Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Zvláštní dny

Zvláštní dny (1995)

Totální majstrštyk!!! Ten perverzní, beznadějnej předapokalyptickej svět je tam vystihnutej naprosto perfektně a do toho ještě fakt krutá zápletka. Chvílema jsem napětím ani nedýchal. Postavy jsou dokonalé, stejně jak režie a herecký výkony. Ralph Fiennes nikde nebyl lepší a Angela Bassett se na tu roli hodí jak nikdo jinej, totální drsňačka. Nejvíc mě ale fakt dostávala ta atmosféra světa a ten nápad s nahráváním myšlenek a pak to následný 1st person přehrávání. Tenhle film mi fakt přinesl meganabušenej intezivní zážitek. BOMBA!!!!!! Kathryn Bigelow měla dostat Oscara už za tohle.

Ghost Dog - Cesta samuraje

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999)

Naprosto skvělý film se skvělou hudbou, Jarmuschovským humorem a velice cool Forestem Whitakerem. Do té doby, než jsem Ghost Doga viděl jsem nevěděl, že mafiáni koukaj na starý animáky.

Mrtvý muž

Mrtvý muž (1995)

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl. Skvělá atmosféra, cool humor (Iggy Pop a Billy Bob Thorton jsou nezapomenutelní). Skvělý výkon všech. No prostě z kombinace Depp, Jarmusch nemohlo vzniknout nic jiného než dokonalost sama.

Zběsilý útěk

Zběsilý útěk (2006)

Holy sweet fuckin' Jesus and the mother of god. Takovejhle filmeček tu už dlouho nebyl, vlastně vůbec nikdy. Paul Walker pro mě donedávna představoval hereckej ekvivalent levný běhny co hraje v samejch sračkách, ale zde se tak neuvěřitelně pochlapil, že by si to mohl rozdat snad i se samotnym Willisem. Ano správně Paul Walker rulezzzzzzzzz. Režisér Wayne Kramer rulezzzzzzzz na entou. Ono to moc nejde popsat "Running Scared" je prostě pastva pro oči fanouška akčních gangsterek. A co je k nevíře stále to graduje. Jedna cool přestřelka stíhá druhou, do toho Karel Roden s vytetovanym Johnem Waynem na zádech, pak následujou superúchylný perverzní manželé (v této scéně jsem opravdu cítil pravý, nefalšovaný strach a to se mi u filmů stává málokdy). No prostě fakt ačkní jízda roku.