Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (248)

plakát

...a bude hůř (2007) 

V životě bych neřekl že někdo v týhle době dokáže natočit tak originální, sugestivní a autentickou záležitost. Zfilmování Pelcovy knihy rozhodně muselo být oříškem a vybrání prostřední části považuju za dobrý krok. Narozdíl od Pelíšků a jiných úsměvných komedií z období socializmu nám tenhle snímek ukazuje že to zas nebyla taková prdel...

plakát

Aftermath (1994) 

Jen pro úzký okruh diváků, kteří dokáží ocenit kvalitní gore efekty, soulož s mrtvolou a nekrofilního patologa, jenž vypadá trochu jako Mr. Bean. Podruhý už si to asi nepustim, ale pro "šokování" běžných smrtelníků je to určitě dobrá záležitost.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Vleklé nic! Sem fakt celkem nasranej, protože sem se na to těšil, ale dostal sem jen hodinu a půl nudy, nudy a zase jenom nudy. Vizuální stránka super, ale obsah nulovej..žádný vykreslení hlavních postav, nevysvětlený události a pohnutky, dlouhý a nudný záběry, který bylo líto někomu sestříhat. Trailer vypadal super, celej film (jehož scénář měl tak 10stran) by se dal sestříhat tak do 15-ti minut a alespoň by se tam alespoň trochu něco dělo. Strašně moc nevyužitá šance udělat tady s touhle technologií pořádnou napínavou a atmosferickou pecku.. A kam se poděli náckové z traileru? Škoda, ale takhle fakt ne !

plakát

Anglické jahody (2008) 

Námět zajímavej, rozhodně se z něj dalo vytěžit mnohem víc, ale celkově se to hodně vleklo a vcelku se tam toho ani moc neudálo - vedlejší linka se zastřelenym klukem byla uplně zbyčtená, když se to vlastně ani pořádně nepropojilo s hlavním dějem. Je škoda že se to takhle zbastlilo, protože nějakej původní potenciál tam byl.

plakát

Antikrist (2009) 

No bóže tak tam bylo pár vostřejších scén, se neposerte, tohle je umění kurva ! Určitě by to mohlo bejt lepší, ale i tak dost dobrý. Trier je jeden z nejvýraznějších a nejosobitějších (např. dogma 95) evropskejch režísérů posledních dvou dekád, a proto si vysloužil můj obdiv ....Kéž by bylo víc filmů kde z postavenýho péra stříká krev a rezavejma nůžkama se ustřihává kliťák - ve skutečnosti o tomhle tenhle film opravdu, ale opravdu není - příběh je veskrze prostý a dá se říct né nějak šokující.

plakát

Anvil! The Story of Anvil (2008) 

Hodně silnej dokument, kterej dokazuje, že naděje umírá poslední. METAL ON METAL!

plakát

Apocalypto (2006) 

Parádní výprava. Líbí se mi, že Gibson dokáže bejt stejně surovej v soukromí i na plátně !

plakát

Avatar (2009) 

Nevim jak při běžnym sledování třeba doma v telce nebo na kompu, ale v kině ve 3D to byla fakt dechberoucí jízda. Dá se říct že příběh je tuctovej a kdyby to byl jakejkoliv jinej film tak bych to asi vyfakoval, ale tady to nevadí.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Nudný hovno kde postavy totálně šustí papírem.