Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (248)

plakát

Do nitra Planety opic (1970) 

Co je to kurva za sračku? Oproti prvnímu dílu, kterej byl fakt parádní, je to tohle taková nízkorozpočtovější star-trek verze.. otřesné !

plakát

127 hodin (2010) 

Nejlepší byl ten záběr jak byl zaklíněnej pod tim kamenem !

plakát

Přizdis*áči (2011) 

Sice klasická teenage komedie, ale tahle britská parta je mnohem víc uvěřitelnější než valná většina teenagerů z americkejch filmů. Sou občas taky přehnaný, ale pořád je to v mezích! Seriál byl super, film je taky dost dobrej, velice dobře sem se bavil. Jen škoda, že už to asi bylo jejich poslední dobrodružství ! A chci triko "I FUCK KIDS"

plakát

Gia (1998) (TV film) 

Cože? Čumět na nějakej zkurvenej film o modelce? - Pomyslel sem si, když mě na to mladá donutila koukat. Ale takovou porci koz a lesbickejch scén sem fakt nečekal! Nakonec sme byli spokojený voba a já si díky tomu ještě dobře zapíchal (a chytnul hiv)!

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Do tý doby, než sem dokoukal Breaking Bad sem měl za nejlepší seriál Dextera.. Už je sesazen z trůnu, tohle je prostě klenot ! Hlavně uplně geniální herecký výkony Bryana Cranstona.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Vleklé nic! Sem fakt celkem nasranej, protože sem se na to těšil, ale dostal sem jen hodinu a půl nudy, nudy a zase jenom nudy. Vizuální stránka super, ale obsah nulovej..žádný vykreslení hlavních postav, nevysvětlený události a pohnutky, dlouhý a nudný záběry, který bylo líto někomu sestříhat. Trailer vypadal super, celej film (jehož scénář měl tak 10stran) by se dal sestříhat tak do 15-ti minut a alespoň by se tam alespoň trochu něco dělo. Strašně moc nevyužitá šance udělat tady s touhle technologií pořádnou napínavou a atmosferickou pecku.. A kam se poděli náckové z traileru? Škoda, ale takhle fakt ne !

plakát

Melancholie (2011) 

Na tenhle film mě navnadil Trier především svými výroky o Hitlerovi, proto jsem doufal, že alespoň v závěrečné scéně začne malý chlapec znenadání hajlovat za doprovodu zběsilé masturbace. Nestalo se tak, ale film mě i přesto bavil. Trier prostě dokáže vykouzlit hodně dobrou atmosféru, leč druhá půlka mohla být o trošku svižnější !