Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (4)

Liga snů

Liga snů (2009) (seriál)

The League je humorný seriál z prostředí tzv. "fantasy fotbalu", který vychází ze statistik NFL a v Americe je velmi populární. Pětice hlavních hrdinů však řeší především osobní problémy, které jsou ale často způsobeny právě fanatickou posedlostí fotbalem. Vysněný "Shiva Cup" však získá pouze jeden.

Everynight... Everynight

Everynight... Everynight (1994)

Černobílý australský snímek o brutálních dozorcích z melbournské věznice v obávaném bloku "H", kteří terorizují zde umístěné vězně. Bití, psychický teror, práce v kamenolomu a nadávky jsou na denním pořádku. Hlavním hrdinou je nájemný vrah, kterému se podaří s pomocí ostatních vězňů zlomit nadvládu dozorců pomocí psychologických triků. Příběh je podle skutečné události.

Le Petomane

Le Petomane (1979)

Krátkometrážní britský snímek mapuje hlavní okamžiky francouzského komika Josepha Pujola, který se stal velmi oblíbeným a slavným díky svému dokonalému umění ovládat řitní svěrač. V kabaretech při svých vystoupeních „prděním" napodoboval různé osobnosti, situace či hudební nástroje a díky svému umu se dostal až před královský dvůr.

Život není krásný

Život není krásný (2008) (amatérský film)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy.

Reklama