Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Hudební
  • Akční

Recenze (4)

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

V první půl hodině se téměř nic nedělo. Potom se děj ale začínal rozbíhat a byl zajímavější, a na konci to bylo vůbec nejzajímavější. Tom Hanks jako vždy nezklamal, dle mého názoru mu tato role sedla velmi dobře, Meryl Streep už na tom tak dobře nebyla. Po většinu filmu byla pasivní a role jí nesedla až tak dobře, jako Tomu Hanksovi. Myslím že Meryl Streep není špatná herečka, ale do tohoto filmu se prostě nehodila. Film sám o sobě je dobrý a zajímavý ale Steven Spielberg natočil i lepší filmy.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Film mě nezaujal. Dalo by se říct, že příběh je o ničem. Kdyby ve filmu nehrál Marek Daniel a Václav Neužil, bylo by mé hodnocení mnohem horší.

plakát

Mamma Mia! (2008) odpad!

Hrůza ! Tento film mě opravdu odpuzuje svým humorem, který je nehorázně trapný a stupidní ale také hereckými výkony, které jsou víc než příšerné.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Snad nejlepší válečný film co jsem kdy viděl. Zobrazuje, jak bylo vylodění kruté a krvavé, pod jakou neuvěřitelnou střelbou byli američtí vojáci a jak museli v tíživých situacích zachovat chladnou hlavu. Ke skvělému zážitku přispívají výborné zvukové efekty a skvělá kamera. Při sledování máte pocit, že jste přímo na bojišti. Tento film by měl vidět každý, kdo se o 2.světovou válku zajímá.