Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (19)

plakát

Soužití generací (2016) (studentský film) odpad!

Slušná bída todle "veledílo".

plakát

Uprchlíci (2002) 

STOP EU!!!! STOP MIGRACI!! STOP ISLÁMU!!!

plakát

Reklamace (2017) (studentský film) odpad!

Scénář napsaný desetiletým borcem po dvou tunách vyhuleného hašiše a dvou dodávkách dobrého bourbonu, který právě zjistil, že se mu to pírko v rozkroku nestaví jen přetlakem moči, ale že to má i jiné spouštěče. "Herecký" ansábl vybíraný ne podle hereckých zkušeností a schopností, ale podle co nejmenšího rozměru mozkové hmoty (herci) a co nejširšího a nejhoupavějšího hrudníku (herečky), potažmo co nejvíce implantovaného silikonu. Jediná Radka Anežka Hrdličková, jakožto zkušená harcovnice, pochopila, proč byla do filmu vybrána, a protože to rozhodně herectví nebylo, plnila svůj úkol na sto procent a prsila se i v těch nejnevhodnějších situacích. Škoda, že to nepochopily i ostatní její kolegyně a zarputile se snažily hrát. Směšné digitální efekty na úrovni špičkové počítačové hry ze druhé půle osmdesátých let. Střih po sobě jdoucích záběrů a scén v naprostém logickém nesouladu. Od filmu Reklamace ale asi nikdo nic jiného nečeká. Pokud ano, je to docela masochista.

plakát

Neodcházej (2014) (studentský film) odpad!

Hrůzostrašný počit autorky jen vygradoval v otřesný snímek. Celkově jsem se cítila tak nepříjemně, že mě až trnulo jakou blbost někdo může veřejně vydat. ODPAD!!!

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

musim říct že jedna hvězda je až až !!!!! totalně divnej film, trochu vítačskej, ale docela sem tam to JDE... jinak ale blbost.. nevim no .. STOP EU...

plakát

Jsem brána (2017) odpad!

Myslim si, že by bylo lepší kdyby si režisér tento film spíše narval tam odkud odchází potrava než ho ukazoval na veřejnosti. Dalo by se to srovnat skoro s Babovřeskami. Jestli někdo todle platil tak se teď proklíná a proklíná celý štáb protože todle byla taková blbost, že si myslim, že to ani King nemohl napsat. Upřímně jsem už od začátku čekal málo, nebo spíš, dno, ale překvapilo mně jak hluboko může český film klesnout s takovou nemožností jako je tento "film", který bych spíše nazval "televizním pořadem o těhotenství a rozvnosti matek na mateřské s ostatními". Absolutní propadák dadaistických rozměrů!