Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (1 284)

plakát

Určitě, možná (2008) 

Tomuhle říkam herecké obsazení, snad ten Raynolds je trošku jalovej, ale ještě v mezích. Ženské super, hlavne Isla. Kline v menší roli taky hodně potěšil. Za břicho jsem se nepopadal, ale vynahradilo mi to, že jsem byl zvědavej s kterou nakonec skončí. O které romantice se může říct, že nevíte jak dopadne. Výborný soundtrack. Absolutní feel good.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Audiovizuálně neskutečně našlapané, první půlka skvělá, ale ke konci docela monotóní. Asi by kratší stopáž neškodila.

plakát

Půlnoční nebe (2020) 

Tak strašně jalovej film jsem dlouho neviděl. I scény kde byl nějaký potenciál vyzní naprosto do stracena. Příšernej soundtrack, nulovej scénář, zaměnitelný herci.

plakát

Mládež s otazníkem (1988) 

Kolik vypijes? Osm piv .. denne... vic ne ! Pobavilo moc, ta dikce a slovnik nekterych koumouskych kadru, mi uplne pripomela ranne mladi.

plakát

Aquaman (2018) 

Je to prima, tak pitomý až je to dobrý. Vizuál parádní.

plakát

Tiché místo (2018) 

Moc mě to nebavilo, v porovnání s Bird Boxem, který jsem viděl o den dříve, se mi to líbilo výrazně méně. Pominu-li bizardní fakt, že se do podobné situace rodiče rozhodnou pořídit si dítě.SPOILER: Tak kde Bird Box (rozumně) sází na nevidené zlo, taky je levý emzák, který nakonci zdechne sluchovým udělátkem a ránou z kulovnice. Většinou tyto věci neřeším, ale toto je moc i na mě.

plakát

V pasti (2018) 

Díky vyšší afinitě k Sandře a malým dětem (což je asi úděl všech fotrů :) jsem odignoroval všechny nelogičnosti a slabší závěr a užíval si napínavou atmosféru a sympatické charaktery. Spokojenost.

plakát

Climax (2018) 

Super, moc se mi to líbilo. Jak taneční čísla, tak postupná gradace. Opravdu místy nepříjemné film vůbec sledovat.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Zkouknuto na silvestra po pár pivech, takže budu možná smířlivější než by si zasloužilo. Jinak je to totiž strašně špatný, od jalových herců a postav (toho Flashe chcete vytahat za koule už po první scéně), nulového záporáka a debilní, přepálený digi bordel akce. Jedinej kdo není úplně nulovej je ožralej Affleck. A to je málo.