Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Nejdelší noc (2022) (seriál) 

Moc mě to neoslovilo. Postavy necharismatické, uvažování nelogické, děj nesmyslný. Často jsem musel přetáčet, abych přeskočil nudné "soap opera" pasáže. Do druhé série nejdu. 40%

plakát

Údolí mrtvých (2020) 

Zombie film na odlehčení, jednoduchá zápletka, sympatičtí herci, skvěle zahrané charaktery postav, kde ani jedna ze stran není ta "dobrá" nebo "špatná. Prostě obyčejní lidé, co se ocitli ve válce proti sobě. Ten lehký humor, který doprovázel celý film, se mi taky líbil (klikař muslim, drsná jeptiška, nešika panic, věčně vykulenej kapitán partyzánů, atd). Film jsem ani nemusel kvůli nudým pasážím přetáčet, takže 4 hvězdy. Španělé to prostě umí :)

plakát

Drtivá porážka (2008) (pořad) 

nikdy jsme se u žádné soutěže tolik nenasmál :-)

plakát

12 kol (2009) 

Film kde se člověk nenudí ani minutu. Je tam jedna akcí za druhou. Škoda jen že ve filmu nedošlo k žádnému velkému zvratu (celý film je defakto překopírovaná smrtonosná past 3). Všechno co se stalo se dalo očekávat, a ten konec mi prostě přišel tak strašně typicky americkej, že jsem nakonec dal jen 3 ***.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Nevím, nemůžu si pomoct, ale filmy od Tarantina, jako je Kill Bill 1a 2 a Sin City, nemám vůbec v oblibě. Nic na tom nemění ani Hanebný Pancharti. Film, co trvá přes dvě a půl hodiny mi přijde strašně nudný, natahovaný... no prostě celkově nic moc. Přemýšlel jsem o * ale nakonec jsem dal ** díky scénce v té hospodě ve sklepě a několika hlášek od Brada Pitta. Ale nato že ten film má skoro 90% procent, jsem čekal rozhodně o hóóódně víc. Každý má rád holt jiný šálek kávy:-)

plakát

Osudový dotek (2004) 

Film velmi pěkný, originální nápad, čtyři hvězdy

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Pro mě jen obyčejné fantasy. Upřímně jsem od toho čekal něco víc (když jsem si přečetl o čem to je, tam mě to celkem zaujalo). Ale Fraser jako obvykle předvedl výborný výkon, filmy v tomhle stylu jsou přesně něco pro něho: Mumie 1,2,3, Cesta do středu země a teď i tohle...

plakát

Hvězdný prach (2007) 

velice pěkná fantasy podívaná. Výborný příběh, výborná režie, výborní herci. Nechyběl ani souboj s "mumií" :)

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Když jsem se díval, kdo tam hraje a kdo to režíruje, čekal jsem slušný film. Ale strašně jsem se mýlil. Měl jsme tu čest koukat na tu největší hovadinu, co Martin Scorsese natočil. Film jsem si nakonec musel rozdělit na 3 části, protože jednak má skoro 3 hodiny, jednak mě bylo líto ztrácet čas nad takovou hovadinou a jednak jsem potřeboval dát si pauzu odpočinul. Film jsem dokoukal pouze ze zvědavosti, jak dopadne.

plakát

Dům na špatné adrese (2008) 

Další z mnoha thrillerů, kde jeden pomatený člověk začne terorizovat své nicnetušící sousedy

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)