Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (83)

plakát

Černobyl - Please Remain Calm (2019) (epizoda) 

rozmýšlím co napsat, je to obrovská síla.. chce se mi brečet, křičet, házet věcmi a zároveň aplaudovat tvůrci tohoto díla.

plakát

Černobyl - Vichnaya Pamyat (2019) (epizoda) 

Nejlepší zakončení seriálu/mini série jaké jsem zatím zažila. Nemůžu tomu vytknout nic. Běžte a koukněte se sami, nechci tady spoilerovat. Tohle je prostě velmi vydařené dílo.

plakát

Chirurgové - Nemá se čeho držet (2019) (epizoda) 

už pár dílů (sezón?) mi Maggie strašně leze na nervy.. s její postavou si neumím potykat. A tenhle díl je pro ní jenom další hřebíček do rakve :-D jinak díl takový průměrný, na můj vkus to všechno moc utíkalo, velmi rychle a jednoduše si vyřešili, co potřebovali. Prozatím bez hodnocení, až budu mít s čím porovnat, tak pak možná doplním.

plakát

Klaus (2019) 

Velmi pěkná pohádka spíše možná pro větší děti, ale vydržela u toho i má sestra (3 roky). Je to krásně poučné, vtipné a místy i "strašidelné". Od všeho něco a v té pravé míře :-) vřele doporučuji!

plakát

Ledové království II (2019) 

Čarokrásná pohádka, která lahodí oku. Dle mého názoru se animace vydařily a jsou opravdu potěšením pro lidský zrak. Příběh milý, ale lehký na odhalení. Nebýt Olafovy postavy, asi je to trochu i nuda, ale vše do sebe zapadlo a tak je tady fajn pokračování :-)

plakát

Lví král (2019) 

Pro mě je to někde mezi 3 a 4 hvězdičkami.. první třetinu filmu mi připadalo, že se dívám na dokument od National Geographic, kde si pěkné hopsají antilopky a další zvířátka.. pak už se to zlepšilo, když si zvířátka začali tancovat. Párkrát jsem se i od srdce zasmála a film uměl vytvořit i husí kůži. Úplně na větvi z toho ale nejsem, čekala jsem nejspíš trochu víc :-) ale určitě stojí za zhlédnutí a pro děti si myslím ideálka :-)

plakát

Na mušce - Smell Ya Later (2019) (epizoda) 

v minulém díle jsem chválila tempo, jakým je série rozjetá. Tenhle díl to pro mě ale úplně zabil. Žádné napětí, žádný děj, celkem nuda... škoda!

plakát

Na nože (2019) 

Ze startu se mi to strašně táhlo, ale pak už to bylo v pohodě. Myslím si, že zahradníka museli vědět všichni od začátku, protože to bylo až moc okaté, ale i tak mi to vlastně nevadilo. Pár věcí předvídatelných, ale jinak fajn podívaná :-) až teda na ten Craigův přízvuk, z toho jsem neskutečně rostla.. :-D

plakát

Orange Is the New Black - A tady si vystoupíme (2019) (epizoda) 

finále za mě mezi 4-5 hvězdičkama, nakonec jsem se přiklonila k plnému počtu, protože si to seriál za celou jejich práci zaslouží. Pro mě finále uspokojivé v některých věcech i překvapivé. Děkuji za vše <3 Ještě dodatek a trochu spoiler(!): jsem ráda, že už se více nerozmmazávala kauza MeToo!